-
Nego da ja ispricam kako je prosla noc....dobro je sto nece malena da se budi,ali nazalost ni mama joj nije puno bolja!
Navila sam sat u 00h30,probudim se i privucem je sebi da papa u lezecem polozaju...big mistake! Zaspala sam bice za koji minut,mozete mislit sto je ona jela....naravno,nisam bila odma navila sat za iduci podoj,to radim na kraju,i spontano se probudim tek u 4h00 ujutro!!!!!Srecom,tada je htjela jesti,nisam se morala puno trudit da je razbudim,a iduci podoj oko 7h00 sam 20 minuta provela dirajuci i masirajuci je mokrom pelenom,nesto nevjerojatno...samo se mrsti...nekako se konacno razbudila i jela....ali zato otad,kad se ona konacno razbudila je vec 3x bila na sisi,stalno je htjela jest i ima evo tek 20min da je zaspala!
uffff....jedva cekam da se MM vrati i preuzme odgovornost za nocna budjenja i mame i Nore a dotad 2 sata navijam i jedan ce bit na drugom kraju sobe da se moram ustat ugasit ga!
Nadam se da nisam previse stete uradila sa tim razmakom,prsa su se napunila na ocigled do 4 ujutro....sad su opet splasnula jer ih je dobrano iscjedila....
Sad stalno mecim sisu tokom podoja i oslobadjam joj nos da moze bolje jest...
Dobro je da sam se konacno smirila i da na pomisao da mozda budem morala dati malo dohrane na spricu ne gledam tako tragicno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma