Update....konacno je i vaga pocela suradjivati - cak smo 30gr u plusu,LOL!
Pustila nas je na miru do 09.09 kad imamo ugovoren mjesecni pregled,nasalila se kako mala ima vece sise od nje (jer su joj malo natecene od hormona),ja dodala da sam i ja imala takve prije trudnoce,hi hi...i onda je konacno spomenula da bice i genetika tu malo igra ulogu i rekla maloj:sto bi ti vec u manekenke... a narasla je 2cm! Ide ona u duzinu umjesto tezinu!

E,sad potencijalni problem je vrazji soor! Sinoc sam ja vec primjetila da slabije vuce i odma isla gledat u usta i nisam mogla bit sigurna jesu li to naslage mlijeka ili gljivice jer ih nije bilo puno...imala sam doma Daktarin spreman zlu ne trebalo ali racunam ajde pricekat cu pregled...nazalost,rekla je da ima malo gljivica i rekla da mazem Daktarinom usta 4x dnevno i skidam gljivice sa sterilnom gazom...da je nisam pitala zaboravila bi mi rec da se i ja mazem Plymicolom,zasada ja nemam simptome...
Imala sam feeling da ce ga dobit kako sada ful vise bljucka i ostaje joj mlijeka u ustima,a jos ovakve vrucine...+ sto sam ja sklona gljivicama,navodno i to moze bit problem....

I sad me strah da nas soor omete u dobivanju na tezini,tko ce je sad prisilit da jede i vuce kad joj smetaju gljivice,joooj....
Tko je imo iskustva sa tim,koliko dugo bas ometa dojenje? Valjda se simptomi brzo povuku samo treba nastavit tretirat 2 tjedna?