-
Zasluženi šamar?
Dakle volila bih čuti vaše mišljenje o ovome... Neki dan mi jedna moja dobra poznanica priča kako ju je muž ošamario. Totalno sam poludjela i rekla joj kako ga je svakako trebala prijaviti i kako ne može dopustiti nikako da se to dogodi opet.. a onda mi je ispričala što se dogodilo.. Naime njemu je u to vrijeme majka bila u bolnici, jako teško bolesna a ta moja poznanica je njemu u svađi opsovala majku u psovku dodavajući još brdo groznih riječi vezanih za nju, na što se on više nije mogao kontrolirati i ošamario ju je.
Moram biti iskrena da sam u trenu kada mi je to rekla pomislila kako bi 99% i ja učinila to isto. Ne dozvoljvam nikome da mi vrijeđa mamu a kako bi mi tek bilo da netko pa makar to bio i MM to učini u tako teškim trenutcima.. Zapravo sam sasvim sigurna da bih potpuno izgubila kontrolu.
Istinabog u svađi se svašta kaže, ali ovo je ipak previše, tim više što je ona sama priznala da je te riječi izgovorila potpuno namjerno u cilju da ga u tom trenu povrijedi.
Neznam, jako sam protiv nasilja, iskreno ga prezirem ali ovo... I sama sam joj rekla da mislim da je itekako to zaslužila.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma