Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Zasluženi šamar?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj eda prvotno napisa Vidi poruku
    Citajuci pricu sjetila sam se jednog seminara gdje je bio razgovor na ovu temu, tipa bi li oprostile muzu da vas udari. Sve smo bile zene i sve odreda smo rekle da je to prestrasno, da bi to poljuljalo brak i sl. Na to je voditeljica pitala: ima li ijedna od vas koja ne bi znala svog muza u roku od 5 minuta tako izbaciti iz takta da vas udari? Sve smo se slozile da bismo znale i mogle to napraviti, ali naravno da to neces raditi ni u najgoroj svadji. E ovo mi lici na to, to su stvari koje se ne bi smjele izgovoriti ni u najgorem afektu.
    Ne psujem mu majku,ni ikome,išta drugo.To mi je prestrašno.

Ali,da bi ga mogla dovesti do ruba živaca,bi,mogla bi.I bez psovki i vrijeđanja.

Ali to ne činim.

Jer ga volim i poštujem i on mene,neizmjerno.

I to je to.Nema psovki,svađa,prepucavanja,vrijeđanja,šamaranja, tučnjave,davljenja....

Iako znam parove koji se tako prostački znaju pograbiti i to pred publikom i za čas pomiriti,ali

meni to nije normalno i ničiji temperament nije isprika za psovanje ičije bolesne,mrtve,žive,dobre ili zločeste mame.

Jednostavno mi nije normalno i mislim da ljudi koji to čine imaju problem i pitam se;gdje je granica?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ne psujem mu majku,ni ikome,išta drugo.To mi je prestrašno.

Ali,da bi ga mogla dovesti do ruba živaca,bi,mogla bi.I bez psovki i vrijeđanja.

Ali to ne činim.

Jer ga volim i poštujem i on mene,neizmjerno.

I to je to.Nema psovki,svađa,prepucavanja,vrijeđanja,šamaranja, tučnjave,davljenja....

Iako znam parove koji se tako prostački znaju pograbiti i to pred publikom i za čas pomiriti,ali

meni to nije normalno i ničiji temperament nije isprika za psovanje ičije bolesne,mrtve,žive,dobre ili zločeste mame.

Jednostavno mi nije normalno i mislim da ljudi koji to čine imaju problem i pitam se;gdje je granica?
    Mi se nismo nikad potukli. A izgovorili smo svašta. Ali stvarno svašta. Poštujemo se i volimo ali takvi smo ljudi, temperamentni i glasni, meni svađa nije svađa ako glasno ne izgovorimo sve što nam se mota po glavi u taj tren. I mislim da nemamo problem nego smo samo takvi. Meni veći problem imaju ljudi koji se dure i tiho, na kulturan način, pomno birajući rečenice razgovaraju jedni s drugima dok u sebi gore i gutaju sva sranja što ih zapravo muče.

na temu...ne znam što bi rekla. naravno da sam uvijek protiv bilo kakvih udaraca ali granica u svemu u životu mora postojati. Svi imamo krajnji stadij di pucamo i di će eksplodirati. Tvoja prijateljica je pretjerala i, iako ne opravdavam što ju je muž opalio, s jedne strane ga razumijem. Je da je neandertalski i jadna reakcija ali meni je razumljiva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •