Kolko ja znam nema opcije skin-to-skin sa tatom kod CR ( ne znam jel to postoji igdje u hr osim u privatnim poliklinikama? ) nema ni te opcije kod spinalne sa mamom, sestra-primalja nakon sto pregledaju bebu ti drzi bebu kraj glave da ju izljubis i popricas s njom, mislim da je to do prostora...ja sam tila da moj primi malog nakon CR da bude malo s njim, al sve sta je mogao dobiti je bio pogled na 1m i fotkanje malog kako ga drzi sestra. Meni su to bili najduzih i najgorih 9h u životu cekanje da budem sa svojom bebom,i sad se rasplacem kad pomislim da je cijelu noc bio sam bez mene, al jbga mislim da rade najbolje sta mogu u datim uvjetima prostora i opreme, i vjerojatno propisanog protokola. No sestra ti donese bebu da ju vidis nakratko na intenzivnoj, a vrlo brzo te prebace s intenzivne u rodiliste i odmah si sa bebom. Kad sam pitala zasto ne moze biti samnom na intenzivnoj poslije CR rekli su da je jako opasno za zdravlje bebe da ne pokupi neku bolestinu ili infekciju, a tebe ne mogu pustiti sa intenzivne dok nisi 100% fiziolosi stabilna,ipak je to teza operacija koliko god rutinska bila.

Imas ovaj link za hypno, http://www.hypnobirthingdownloads.co...eedownload.htm, ja sam uspila naci 2 free mp3,a ima dosta na yt - kw 'hypnobirth meditation' .
No pujpuj da ne zacopramo sa previse cakule o CR, nadam se da ce ti biti fini prirodni porod i da ces napisati detaljno svoju pricu ovdi kako je proslo