da te utjesim..moja malena ima 2 godine i mjesec dana, 15tak kg i moram je nositi po noci u intervalima svakih 20 min..)uglavnom, mislim da tu nema recepta jer neka djeca jednostavno vise traze nosenje, senzibilnija su..nemam pojma..
ono sto je meni pomagalo dok je bila mala i htjela cjelodnevno nosenje po danu su bili:
1. didakticka dekica tiny love (sto vise boja i sto su nize precke to bolje, imas u baby media shopu)
2. mobil (imala sam na navijanje pa to nije bilo jako prakticno ali je voljela to gledati pa me spasavalo za trknuti na wc)
3. viper u kratkim intervalima (chicco također šareni s igrackama koje sam zavezala da joj budu na dohvatu)
4. pilates lopta (kupili smo neku sa stalkom u kiki da se ne prevrne..to mi je jedno vrijeme bilo za uspavljivanje), ne znam dal bi ovo uopce preporucila jer se onda naviknu na skakutanje pa treba vremena da se i to iskorijeni
5. puno pjesmica
6. dobili smo na poklon nosiljku ali to njoj nije bilo fora do kasnije kad smo setali po vani i nosili je da gleda prema naprijed
nazalost iskesirali smo lovu za opremu jer bi inace bila stalno na rukama, u to vrijeme je htjela cak i spavati iskljucivo na rukama, kad bi dotaknula kinderbet poludila bi tako da smo nesto morali poduzetii jos uvijek se puno nosila ali malo se zabavila s dekicom i igrackama..cak sam jedno vrijeme razmisljala o nekoj graco ljuljacki sa sto programa ali je imala limit s kilazom pa sam odustala..uglavnom razumijem te, super je biti mama i prekrasno imati bebicu ali je lakse ako ne moras bas nositi 24/7