Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Perilica posuđa od 45 cm

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno Perilica posuđa od 45 cm

Imam jako malu kuhinju, uz neke preinake stala bi mi suđerica od najviše 45 cm, bitno mi je da je energ. razred A i da nije bučna.
    Zanimaju me vaša iskustva s takvim suđericama, njihove prednosti i mane.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Moja mama ju ima i jako je zadovoljna. Sve je isto kao kod velike, samo joj stane manje suđa, ali za njih dvoje je dovoljno. Uostalom , uvijek može prati dva puta, ako treba, posebno čaše i tanjure na manjem programu, a padele na dužem.
    Glavno da si čovjek olakša život koliko može.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moja teta ju ima. Jako su zadovoljni. Naravno u nju stane dosta manje.

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja ju imam i super mi je...na mojoj se gornji dio može podesiti na dvije različite visine što je dosta praktično i ima nas 5 u kući i dovoljna mi je za svakodnevno pranje...tu i tam ostane koji veliki lonac ili tava za iduće pranje, ali za sve ostalo nam je super

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

imala sam i ja, pa jedina razlika je u količini suđa, u odnosu na veću.
    meni je bila ok, dok smo bili samo nas dvoje! bolja mi je ova veća,
    jer se sve opere u jednoj turi, ali kako kažeš da nemaš mjesta uzmi manju!

Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja imam manju mašinu, četvero nas je i dovoljna mi je. Koji puta ju uključim svaki dan, a koji puta mi izdrži i dva dana. S obzirom da nemaš mjesta (kao i ja) uzmi malu. Služit će ti svrsi i pomoći ti svakako.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I ja je imam, Electrolux. Ja sam prezadovoljna. Tiha, energetski razred A. Odlična!!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

obožavam te male perilice!
    meni puno draže od velikih!
    imala sam aeg-ovu i bila jako zadovoljna!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nema ništa za oprati što još nisam uspjela staviti u tih 45 cm. Bosch, energetski razred A, mogu se micati etaže itd. Ima jedan brzi program od 25 min koji pere gotovo sve stupnjeve zmazanoće, pa ako se i dogodi bude previše suđa, onda odradim dva programa u jeftinijoj struji i još stignem otići spavati do 23h

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala vam na odgovorima, još uvijek listam kataloge a sutra ću malo u izvidnicu po trgovinama.
    Mislim da bi me ta suđerica spasila, jer kuhinja je u samom ulazu u stan, tako da uvijek mora biti uredna, a već mi je na vrh glave stalno pranje svake čaše, a da ne pričamo o potrošnji vode.
    Naišla sam na Blombergovu za 3000 kn, ima li tko iskustva s tom markom?

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    blizu al opet dovoljno daleko od metropole

Početno

Mi ju imamo - i to Qadro - smeće, već mi se pokvario senzor za sol (imamo je manje od godinu dana), ali radi solidno. Za nas troje sasvim dovoljno. Ja imam veliku kuhinju i puno mjesta u njoj ali baš sam željela ovu manju jer mi se nije dalo imati po 4 kompleta posuđa koji bi se trošili dok jedni stoje i čekaju pranje da se perilica napuni...

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj twin prvotno napisa Vidi poruku
    I ja je imam, Electrolux. Ja sam prezadovoljna. Tiha, energetski razred A. Odlična!!
    Ovako i mi. Super zadovoljna.

Toi, toi, toi! (da mi sad ne rikne...)

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja sam svoju gorenje nakon 10 g ispratila u vječna lovišta jer više nema dijelova za toliko stare mašine; sad imam veliku već par mjeseci i još se nisam navikla na nju, nekako mi je sve bilo bolje složeno u maloj; nemaš nikakve prepreke za 45.-icu, gledaj da imaju servis u tvom gradu..

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I mi imamo tu malu i super nam je.
    Moja mama je bila strašno protiv kupovine te male mašine za suđe jer ona svakodnevno napuni svoju veliku (dvoje ih je u domaćinstvu ).
    A nama je ova mala taman za nas, prvo dvoje, a evo sad već četvoro.

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Ares prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam na odgovorima, još uvijek listam kataloge a sutra ću malo u izvidnicu po trgovinama.
    Mislim da bi me ta suđerica spasila, jer kuhinja je u samom ulazu u stan, tako da uvijek mora biti uredna, a već mi je na vrh glave stalno pranje svake čaše, a da ne pričamo o potrošnji vode.
    Naišla sam na Blombergovu za 3000 kn, ima li tko iskustva s tom markom?
    To je kvalitetna marka, ja sam htjela nju kupiti, ali sam na kraju na akciji kupila Quadro za 2000 kn...A razred potrošnje i učinak pranja, B razred što se tiče sušenja...nije uvijek sve skroz suho, nije baš pretiha, ali prezadovoljna sam kako pere...brzi program je za 20 minuta gotov i često ga koristim za friško zaprljano suđe, napola manje struje potroši 0,36kW i 6 l vode, a normalno pranje uvijek perem noću ili rano ujutro troši 0,78 kW i 12 l vode.
    Meni je ta perlilca najbolja stvar koju imam doma...i nikad prije suđe mi nije bilo toliko čisto, pogotovo lonci zepterovi koje sam uvijek mrzila prat... sad su opet sjajni ko novi...i tave isto...kupila sam malu jer nisam imala mjesta za veću i drago mi je da ju imam jer mi je isto draže dva puta oprat nego skupljat suđe dva dana..

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja imam i veliku i malu, ne u istoj kuci. iskreno, ako ti ne moze stati velika, onda je i mala OK. mada sam ja na starani velike. kad vec kupujes perilicu sudja ono sto bi ja na tvom mjestu obratila paznju je:
    1. buka koju proizvodi (pogotovo ako nije kuhinja odvojena od dnevnog boravka, zna biti iritantno)
    2. da bar na donjoj kosari nema fiksne pregrade, jer puno bolje mozes sloziti sudje ako pregrade mozes i spustiti
    3. energetski razred je meni bitan

naravno da sve to ovisi i o kolicini novca koji mozes utrositi, u meni jako korisno pomagalo.

Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja imam Indesit, razred A, tiha, perem na brzo pranje 40 minuta. Super mi opere, ne troši puno. Jako sam zadovoljna. Platila sam ju 2900 kn.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja bih bila sretna da mi stanje barem kakva manja, zasada jo no tengo!!!!

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Eto, na kraju sam kupila Blomberg, AAA, navodno nije bučna (47), gornji dio se da skinuti tako da će mi ući u elemenat, doljnje stražnje pregrade su pomične, što je super za lonce i nadam se da ćemo se dugo družiti bez problema!!!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

uzivaj

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i ja imam malu kuhinju i razmišljam o maloj perlici (standardan visina i dubina ali širina 40 do 45 cm)

@ Ares, Anemona, SunčicaVŽ i Beti3 koje imate mašine jer čitajući forume neki su zadovljoni neki ne, ovisi o meodelu puno i iskoristivost i sve.

Da li ste sad zadovoljne?
    Da li vam stanu i lonci i koji protvanj?
    Da li se kvare, troše i tako...?
    Može li tročalana familija prati suđe s njom recimo mi imamo jedan kuhan obrok ili ev doručak još, nekad i kajganu navečer?
    Ne volim da moram čekat da se napuni perilica ko kad sam živjela sa starcima.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj pčelica_maja_23 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja imam malu kuhinju i razmišljam o maloj perlici (standardan visina i dubina ali širina 40 do 45 cm)

@ Ares, Anemona, SunčicaVŽ i Beti3 koje imate mašine jer čitajući forume neki su zadovljoni neki ne, ovisi o meodelu puno i iskoristivost i sve.

Može li tročalana familija prati suđe s njom recimo mi imamo jedan kuhan obrok ili ev doručak još, nekad i kajganu navečer?
    Nas je isto troje i imamo 45cm, Electrolux. Kvalitetna,AAA,super opere,nije se u 7 godina niti jednom kvarila, a "vrti" svaki dan, ALi...nikad više ne bih malu, pogotovo jer nismo bili ograničeni prostorom.(ne znam gdje mi je pamet bila) Uvijek mi ostane lonac i tava i još ponešto što moram ručno prati.
    Mi isto svaki dan imamo jedan kuhani obrok,no često radim kolače pa se uprlja dosta zdjela, a pol toga mi onda ne stane u perilicu i tak...uglavnom, ako nemaš mjesta,ok, bolje nego sve na ruke, ali ako imaš-uvijek radije veliku.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Što se tiče marke, meni je Bosch bila puno bolja nego Candy koju sad imam. Bolje pere i bolje su košare za slaganje suđa.

Za troje je dosta i uska, pogotovo dok je malo dijete i ne uzima svaki čas novu čašu i ne traži novi tanjur za svaku vrst hrane ( jer se naravno hrana na tanjuru ne smije dodirnuti, ah!).

Ja nikad ne moram čekati da se napuni, kad su kolači, pere i dva puta, radije nego moje ruke. I suđe je čišće kad ga mašina opere, meni se tako čini.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    uglavnom, ako nemaš mjesta,ok, bolje nego sve na ruke, ali ako imaš-uvijek radije veliku.
    potpis
    mala je bolje nego išta
    ali ako se ikako ima gdje ugurati, bolje velika
    na moru imamo malu služi svrsi, ali u nju uglavnom stanu tanjuri, čaše, šalice
    jedan veći lonac zauzme pola donjeg dijela
    kad sam se vratila doma činilo mi se da veliku neću moć napunit, koliko više stvari stane u nju, ma da ću se ja moć u nju uvaliti i okupati

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mene ja ta suđerica spasila, pogotovo sad s bebom tko bi još i suđe prao, naravno bilo bi bolje da je stala veća, ali kao što Beti kaže pere i dva puta....često mi se desi da nakon ručka mi je puna, ovisno koliko lonaca imam, nas je dvoje (bebu ne računam) ali mm ne jede meso pa često radim duple meni-e, tako da suđa ima...u gornji dio stavim čaše, šalice i manji lonac ili par manjih lončiča, a u donjem mi samo stanu tanjuri i veći lonac...
    Posljednje uređivanje od Ares : 26.08.2011. at 23:39

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mislim da gotova svaka suđerica ima mogućnost pranja s pola kapaciteta, tako da ne moraš čekati da se napuni

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

fala cure. probat ću sa velikom ali ako ne ide onda jednu dobro praktično osmišljenu 45icu

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

SunčiceVŽ očistite inbox šaljem ppove vezano za maramu

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Imam quadro suđericu, a izbor je bio jednostavan - imala je klasične komande. Sve radi besprijekorno već godinama.
    Uzgred, energetski razred A se na svima postiže samo na najnižoj temperaturi, a to nije racionalno. Ono što suđerice rade dobro je pranje s jakim izbjeljivačima na visokoj temperaturi i tada stvarno super operu. Ako uzmeš da ti jedna doza deterđenta košta osjetno više od potrošene struje, jasno je da zapravo želiš prati upravo na najtoplijem programu (i s najjeftinijim deterđentom koji dobro pere).

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

a po vašem mišljenju koji su detarđenti ok. Ja sam sa somatom zadovoljna bila.
    Koja sol i ono za kamenac, da li samo Calgonit ili i neke druge dolaze u opzir?
    Isto može kao anketa, curke, Davor...?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Deterđenti iz DM-a (malo para, a EU kvaliteta), a sol bilo kakvu za suđerice.
    Trenutno koristim nekakve ekološke tablete iz DM-a i dobre su (perem na vrućem programu ).

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

još jedan apel za SunčicuVŽ.
    Davore hvala.

Što mislite o sredstvima iz Lidla W5

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja perem s Lidlovim (nekad i s pola tablete). I super mi opere. Najčešće perem na nekom eko programu (pere skoro 4 sata, ali s manje struje i manje vode). I sve bude čisto i s pola lidlove tablete.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

meni su sredstva za suđericu u muelleru još bolja nego u DM-u (i jeftinija). sol, sjajilo, deterdžent (u prahu, iako su i tablete dobre).

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku
    meni su sredstva za suđericu u muelleru još bolja nego u DM-u (i jeftinija). sol, sjajilo, deterdžent (u prahu, iako su i tablete dobre).
    vidiš, ovo je jako korisna info.
    thanx

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku
    moje misljenje je isto, sem sto tablete nisam probala, samo koristim detergent u prahu.

u malom stanu ima te iz lidla W5, ja mislim i OK su, ali tamo samo opetem case i tanjure, nikad lonce i sl.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Meni bome ništa osim Finish-a (Calgonit) ne opere kako treba
    Somat je ok, ali mi je Finish bolji.

Tablete iz DM-a su mi tako-tako, a one iz Lidla sam uzela jednom i nikad više (nisam ni te potrošila nego bacila).
    Posljednje uređivanje od Pcelica Mara : 01.09.2011. at 12:29

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    Meni bome ništa osim Finish-a (Calgonit) ne opere kako treba
    Somat je ok, ali mi je Finish bolji.

Tablete iz DM-a su mi tako-tako, a one iz Lidla sam uzela jednom i nikad više (nisam ni te potrošila nego bacila).
    Hm, a ja jedinu razliku koju primjećujem je u cijeni. Nikakvih ostatka hrane, mrlja... ništa.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako prepolovite tabletu?
    pogotovo onaj "biser" iz sredine?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hehe, ne kupujem s biserom. One obične Mrvicu zarežem i onda slomim.
    Ne volim ove s dodacima jer kad prebacim mašinu na mod 2u1 i 3u1 nisam sigurna jel joj dosta soli pa da nešto ne rikne.

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Evo, družimo se sad već godinu i skoro 4 mjeseca i još ju obožavam :D
    Ja u nju stavljam i protvanje i velike lonce od 6, 7 litara, oval od 6 l isto...I baš zato što ju lako napunim mi je draga...Nekad i pere 2 puta dnevno ako više mrljim po kuhinji jer otkad nju imam pretvorila sam se u ljenčinu - ne perem suđe uopće više ni pod razno Najbolje opere s praškom iz dm-a...

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

SunčiceVŽ očistite inbox šaljem ppove vezano za maramu
    Očistih još onda...ali nisam vidjela poruku ovdje

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

još jedan apel za SunčicuVŽ.
    Davore hvala.

Što mislite o sredstvima iz Lidla W5
    Ne kužim kak mi nisi mogla poslat poruku Jučer sam se normalno pp-ala s jednom curom...grrrr....jer sam odmah kad si mi pokušala poslati poruku neki dan ispraznila višak u inboxu...

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Naručila bih suđericu preko interneta, malu 45 cm širine, no prpa me pa tražim iskustva i prijedloge kako i od koje firme da naručim

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Naručila bih suđericu preko interneta, malu 45 cm širine, no prpa me pa tražim iskustva i prijedloge kako i od koje firme da naručim
    samo nemoj slučajno preko Corbisa...čula sam da su katastrofa.

ja sam kupovala perilicu rublja preko http://www.ekupi.hr/ i bila sam jako zadovoljna.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ispravka...kupovala sam preko http://www.klikni.hr/ i imam samo riječi pohvale.

ali i za e kupi sam čula da nisu loši.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala bodulica, spasila si me, baš sam Corbisovu stranicu gledala.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja bi samo pohvalila ove iz e-kupi jer su nam izašli u susret kad smo fulali s narudžbom (naručili krivi laptop), primili natrag robu i vratili novce, bez problema iako je bila naša greška ne njihova.
    Uglavnom, njih bi definitivno preporučila za takvu kupnju.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ima tko ovu Bosch, odgovara mi po dimenzijama http://bosch.ekupi.hr/Corvus/Media/M...flag=35&crop=0 Može li samostojeća perilica se ugurati ispod radne ploče?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ne znam može li svaka, prije 5-6 godina meni je stala (Indesit), samo se skine gornja ploha i to je to...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •