Posljednje uređivanje od Bodulica : 23.01.2013. at 22:14
Imamo Beko, 45 cm, ugradbenu, iz Elipsa, perem DM praskom, dobar je, ukljucim je svaki drugi dan za nas troje.
Posljednje uređivanje od Ibili : 23.01.2013. at 23:01
Mislila sam da sam stavila link na stranicu, a ne sliku, sad je moram opet naći...![]()
Ima li ugradbena bijelu masku? ja bih makla ladičare i na njihovo mjesto uvalila perilicu, nemam vrata u boji kuhinje
Nasa je ugradjena kada smo se selili i radili kuhinju tako da joj je prva strana kao i cijela kuhinja, skroz ugradbena.
http://www.webgradnja.hr/katalog/402...uda-pp-60u-bl/
ovako ti izgleda ugradbena perilica sa vanjskim komandama. na njoj su ti ove rupe na koje se namontira korpus u skladu s kuhinjom.
Posljednje uređivanje od Bodulica : 24.01.2013. at 00:45
Joj, onda ne trebam ugradbenu nego samostojeću, pa je uvalim ispod pulta, ne mogu naći niti jednu da je visina 80, dubina 55 i širina 47, to su mjere prostora na raspolaganju, a većina perilica je standard 82 visina, koliko otprilike dobijem skidajući poklopac sa nje?
Obijala bih butige s ovim pitanjima, ali su mi klinke u kozičavoj karanteni
najjednostavnije ti je da nazoveš ove stranice koje prodaju te perilice pa da pitaš kolika je visina perilice bez tog poklopca. oni bi to trebali znati.
mislim da je standardna visina s poklopcem 85 cm, a skidanjem njega bi ti trebalo biti taman za ubaciti u predviđeni prostor. ipak bih na tvom mjestu nazvala i pitala.
ili nek ti netko ko ima doma samostojeću bez poklopca izmjeri i napiše. mislim da ih ima i na ovom forumu.![]()
Ne mogu izmjeriti, u starom je stanu, ali kad smo kupovali samostojeću za ugraditi ispod radne ploče klasične visine, nije bilo velikih pitanja, valjda svaka kad joj se skine poklopac može stati ispod. A mislim da sve imaju i istu širinu.
Ja ti sve gledam preko bijele tehnike. Tamo su svi ducani i stvarno je povoljno. Iako trebalo bi vidjeti ako se koji ducan zatvara ili preuredjuje pa je rasprodaja. Ja sam tako sve kupila na 40%
I mi smo izbacili ladice i ispod pulta ugurali Electrolux suđericu 45 cm. Evo izmjerila sam bez ove gornje ploče koju je mm skinuo visina je 82 cm i taman mi je stala ispod radne ploče bez lufta (e sad jedino ne znam da li ima mogućnost podešavanja visine nogica na suđerici jer taj dio ne vidim ima masku).
Nadam se da sam ti pomogla.
Ja sve imam od Electroluxa, 4 kom i prezadovoljna sam. Super peru i nikad im nista nije bilo
Imam Candy, malu..1.5 staru. I --NIKAD više candy![]()
Prijavljujem se kao nova korisnica perilice posudja.
I odusevljena sam! Kako je to dobra stvar! Odjednom vise nisam zatrpana posudjem, pult je cist, sudoper prazan, a posudje besprijekorno oprano. Posudje blista, kuhinja blista i ja blistam kada gledam kako je sve uredno - bez utrosenog mi vremena i muke.
Po meni, ako ista treba imati u domacinstvu, onda je to perilica posudja! Ne znam kako sam mogla zivjeti bez nje do sada i gdje mi je pamet bila da je prije nisam htjela...
Kupili smo Boschovu potpuno ugradbenu perilicu od 45 cm (zbog ogranicenog prostora), preko Tehnopolis web shopa po ekstra povoljnoj cijeni. Za sada izgleda da nam je ona taman da ju napunim tijekom dana i operem posudje jedanput na dan, obicno navecer.
Kupili Candy u Tehnomobila, žao mi je samo što nije veća, ali što je, tu je. Čekala sam mjesec dana prvo pranje jer su mi kućni"meštri" strgali cijev od vode pri postavljanju, a onda joj i začepili strugotinama filter. Sad je to sve iza nas, volimo se moja Eva i ja, kuća blista, sudoper prazan, ja sretna