Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Amazon - dostava igračaka u Hrvatsku?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Amazon - dostava igračaka u Hrvatsku?

Tražim baš ovog cucka (ima ga moj sin već 9 godina i u stanju je raspada): http://www.amazon.com/TY-Beanie-Baby...d_bxgy_t_img_a

Premišljam se da li nam to uopće treba, ali mislim da bi djetetu bilo drago....

Koliko mi je poznato, Amazon nije isporučivao igračke u Hrvatsku. Zna li netko kako je sada? Ili ste vidjeli baš takvog posve istog negdje kod nas?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mislim da amazon i dalje ne dostavlja igračke, barem nije nijednu od onih za koje sam ja gledala
    ima ga na ebayu, samo trebaš naći nekog kojeg će poslati u HR

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i jel amazon šalje kaj u RH, kolka je poštarina trebam neke suplemente

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Svako malo skicnem kod amazon.de da li su stavili Hrvatsku na svoj popis EU-država. Do sad su samo slali knjige, DVD-e, CD-e i igrice za PC. Pošto smo sad u EU, trebali bi i ostale stvari slati. Napisala sam im Email s upitom da li su narudžbe ostalih proizvoda u HR moguće. Javim kada saznam.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Tražim baš ovog cucka (ima ga moj sin već 9 godina i u stanju je raspada): http://www.amazon.com/TY-Beanie-Baby...d_bxgy_t_img_a

Premišljam se da li nam to uopće treba, ali mislim da bi djetetu bilo drago....

Koliko mi je poznato, Amazon nije isporučivao igračke u Hrvatsku. Zna li netko kako je sada? Ili ste vidjeli baš takvog posve istog negdje kod nas?
    za Amazon ne znam ali znam da TY Beanie Baby nema kod nas više
    ja sam tražila ovakvog slona ( ali bez kljova )

http://www.ebay.com/itm/Ty-Pounder-B...item255d33ab0c

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dobila sam odgovor. Amazon.de šalje u Hrvatsku. Na cijene koje vidite tamo, morate računati povečanje za 6 % jer Njemačka ima 19 % PDV, a HR 25 %. (Cijena se automatski za određeni iznos povečava kada upišete adresu slanja).
    Jedino kod knjiga je za HR 5 %, a kod Nijemaca 7 %. Tu se smanjuje cijena za 2 %.
    Poštarina ovisi o tome što se naručuje. U slučaju TY Beenie Baby to bi bilo nešto manje od 10 EUR za standardno slanje. Piše da pošiljka treba 7-21 dan. Već sam prije naručivala i uvijek je bilo u roku tjedan dana tu, jer oni odmah šalju.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

evo imaš ga na ebay-u
    http://www.ebay.com/itm/TY-2000-Bean...item3cd3a4b344

šalju u HR

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Da samo još dodam: poštarina ovisi o prodavaču. Gledam paket platnenih pelena (koji je puno veći od ove igračke) i cijena poštarine je samo 5,50 Euro...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj deeeyoo prvotno napisa Vidi poruku
    Da samo još dodam: poštarina ovisi o prodavaču. Gledam paket platnenih pelena (koji je puno veći od ove igračke) i cijena poštarine je samo 5,50 Euro...
    Zapravo ovisi odakle se šalje. Ovo je iz Amerike, a prema mom iskustvu, rijetko sam naišla na jeftiniju poštarinu iz USA, samo skuplju

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

@ krojachica Ovo što sam napisala odnosilo se na Amazon, ne na ebay. Sorry, trebala sam spomenuti.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi naručili neku igračku jučer preko Amazona ali iz UK, pa mislim da smo morali nadoplatiti oko 6E za slanje i pakiranje, mislim da ništa za PDV

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •