Dublji je nego klasični, dubina mu je 67 cm jer smo ga napravili u ravnini s pregradnim zidom između dnevnog boravka i hodnika. Širok je 210 cm (3 krila, svako je 70 cm). Mogli smo proći i jeftinije, stavili smo u ormar 2 klizne police koje su digle cijenu (a ispostavilo se da nam nisu ni bile potrebne), zatim veliko ogledalo nalijepljeno na bočnu stranu (mislim da je samo ono bilo oko 1000 kn) i ova ukrasna stakla.
Ali vrijedi nam zlata, u njemu držimo i kolica i autosjedalicu, te puno drugih stvari.
Ono što je nas osvojilo je bio taj profesionalni pristup. Bili smo kod jednih stolara ( s reputacijom) koji isto tako rade po narudžbama. Mi smo nacrtali kao neki svoj ormar (mislili smo da bude iz 2 dijela) i oni su napravili ponudu za to, zbrojili police... bilo je oko 5000 kn.
Nakon toga smo otišli u eduro gdje su nam kao prvo rekli da takav ormar iz 2 dijela uopće neće biti dobar jer zbog širine polica one uopće neće biti tako kvalitetne, tj. neće dobro držati pritisak i da će im morati stavljati dodatno pojačanje, a isto tako i vješalice. Da se sve to može izvesti ali bi bilo u konačnici skuplje. Žena nas je pitala da nam ona predloži nacrt i napravila savršen ormar. E tu sam ja vidjela tu kvalitetu!

), zatim veliko ogledalo nalijepljeno na bočnu stranu (mislim da je samo ono bilo oko 1000 kn) i ova ukrasna stakla.
. E tu sam ja vidjela tu kvalitetu!
Odgovori s citatom