mi smo fakat obišli cijeli grad; na kraju smo kupili ormare u Solidumu, firma Indeco. To su otvorili dečki koji su prije radili u Eduru. Za sada smo zadovoljni sa svime. to nam je bila najprihvatljivija opcija što se tice odnosa lova-dobiti ono što tražiš.

Najviše nas je razočarao Akron, u kojem su nam za isti ormar izračunali skoro duplo više; no nije to najgore, nego pazi ovo:
- izmjeru naplacuju 100kn- a mi smo kod njih trebali ostaviti oko 60 000kn - pa ne dam iz principa!
- oni ne odgovaraju za oštećenja instalacija nastala pri montaži ormara (!?!)
-ne skidaju lajsne od parketa, nego ih vi morate sami počupati prije nego što oni dođu
-glavni argument im je da rade sa nekim super okovima, a daju garanciju 3 godine. Eduro daje 7, a Indeco mislim 9, ili više
- mi smo htjeli ormar sa dva krila, a oni nam to nisu htjeli napraviti, nego najmanje sa 3(kao zbog velike dužine i težine)
- mi smo htjeli umjesto sobnih vrata staviti takva klizna sa staklom, tak da nam je bilo bitno da staklo bude jednako sa jedne i sa druge strane-naravno to nemaju-i onda mi još ženska živčano veli:" je pa kaj vam je to tak bitno?!?"-a vrata mi je zaračunala 5000kn
-pogledajte u njihovom izložbenom salonu na Trešnjevci kak im je neuredno zaljepljena folija na staklu sa stražnje strane-pa ak je tak u salonu kak tek rade za kupce?!?