Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Eduro ormari

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

O da, svakako

tim da ako ti se u međuvremenu nešto smrda(meni se izvukla ona mucasta brana za prašinu u ručki) dođu u najkraćem roku i poprave. I rekli su da zovem i da dolaze na bilo kakvu dojavu o možebitnom kvaru.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne znam jeste li vidjeli, Eduro sada ima akciju, pa ako želite sada je prilika.
    Mi smo isto kupili za vrijeme Ambiente, dobili smo 1500 kn popusta.

Odgovor na pitanje @Maya:

Da, uvjerila sam se (nažalost). U hodniku imamo Eduro ormar, a za dječju sobu smo se odlučili za drugi, ista firma koja kod nas postavlja Eduro, isti majstori, mogli smo birati između original Eduro dijelova i njihovih (koji su kao potpuno isti).
    Razlika je bila preko 1000 kn i mi smo se odlučili za njihov. Sve je to ok, da nemamo Eduro ormar ovaj bi nam izgledao mrak - ALI Eduro imamo već skoro 6 godina, otvara se svaki dan sto puta jer u njemu držimo pa skoro sve što stalno koristimo. I uvijek sjeda ko po špagi. Ovaj novi imamo par mjeseci, ne otvaramo ga tako često i kada ga zatvorimo malo se, za kojih pola cm, vrati nazad što meni jako smeta. Rekli su nam to doći poštimati ali da ponovno biram bio bi Eduro, definitivno. Sve u svemu, ovo je kao TO, ali nije 100% TO, ako me kužite

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •