Molim vas pomagajte mi, ako znate šta jer doktori mi baš ništa ne govore nego samo čekaj vrijeme će pokazati, a ja nekad mislim da će sve biti ok, a nekad mislim da ništa od moje bebice. Naime u 11 tjednu sam prokrvarila jako, doktori su na uvz rekli da mi je maternica puna krvi i da ne znaju odakle krvarim, dobila sam tabletice duphaston i strogo mirovanje , 5 dana sam bila u bolnici, krvarenje se smirilo, i onda na uvz su vidili hematom dužine veličine oko 6-7 cm , širine oko3.5cm, koji se nalazi s donje strane posteljice, zaljepljen za nju, na uvz izgleda kao da beba leži na njemu. Uglavnom nisam krvarila 15 dana, da bi opet prokrvarila, smeđe , tamno jako, rekli su da je to stara krv i da je sve ok za sad s bebom, krvarila sam tako to smeđe par dana da bi mi ujutro komadići isadali iz mene i bila je svjetlija krv, odmah odjurim u panici kod dr. a on sve ok za sad s bebom , hematom iste veličine i ništa kući i dođi ako budu ispadali vellliki komadi, ja sad u panici, krvarim evo 13 dana već i nikako da se smiri i ja više ne znam šta da mislim , ima li nade i koliko mogu tako krvariti a da sve bude ok. U petak sam u doktora opet pa ćemo viditi...al me ta neizvjesnost ubija ...ima li ko kakva slična iskustva ili koji savijet...
hvala punooo![]()