Pozdravljam sve! Prvi puta sam na forumu. Da li netko možda ima višak Femara tbl 2,5 mg? Trebam samo 5 tableta.
Pozdravljam sve! Prvi puta sam na forumu. Da li netko možda ima višak Femara tbl 2,5 mg? Trebam samo 5 tableta.
Delfinu, hvala ti puno što si se javila. Imam samo jedan problema. Kako sam nova na forumu,ne znam kako da ti se javim na pp (pretpostavljam da je to tvoj profil).
trebaš imati 10 postova za mogućnost slanja i primanja privatnih poruka..
Hvala kiara!
Dragi delfinu, javila bih ti se sutra na pp ako još imaš femaru i ako ti odgovara, imat ću 10 postova ( s ovim sam tome još i bliže). Naime, našla sam zaista zanimljive i korisne teme na ovom prekrasnom forumu u koje sam se uključila. Puno pozdrava
a propo femare, ja ću sutra tražiti doktora da ovaj ciklus probamo s istom, pa me zanima koliko se dobije u kutiji tih tabletica i za koliko je to obično ciklusa/postupaka?
30 tabletica je unutra, koštaju oko 950 kn i dosta je za 2 ili 3 pokušaja ovisno da li se pije 2*1 ili 3*1 kroz 5 dana. Držim ti fige da se dogovorite ... i ja više volim femaru od klomifena, ali ajde ... poslušala sam ga, a ako ne upali isto ću ga zažicati za femaru!
delfinu, još nemam mogućnost slanja privatnih poruka, unatoč tome što imam 13 postova...zatražila sam pomoć od administratora, pa se nadam da će mi odobriti
Pozdrav svima.
I ja isto tražim ako netko ima femaru 2.5 mg. Meni treba samo 7 tableta.
Itko?!![]()
moja frendica sad treba kupiti pakiranje pa ako zelis mogu je pitati da podjelite troskove
Daj ju pitaj, molim te.
Pozdrav svima, nova sam ovdje. Krećemo u 1. postupak krajem mjeseca. IVF sa femarom. S obzirom da mi treba samo 10 tableta, da li ima netko tko bi dijelio troškove ili ima višak istog? S obzirom da nemam 10 postova još za pp, probat ću objaviti i email adresu, pa ako je netko zainteresiran neka mi se javi na: ja.sam.xyz@gmail.com
Laky, jesi li pitala frendicu?
ja.sam.xyz poswlala sam ti mail.![]()
imas privatnu poruku
mislim da sve 3 mozete skupa podijeliti ako u kutijici dođe 30 tblimate kontakte
![]()
Laky, puno hvala!![]()
već sam negdje pisala o femari.uglavnom, možete ju dobiti preko recepta ako vam vaš ginekolog to zaista želi prepisati.meni ju je moj prepisao bez problema.sve to ovisi od ginekologa.žao mi je da netko troši novce a postoji mogućnost da ju dobije besplatno.lipo popričajte sa vašim ginekologom i zamolite ga.