moj sin je isto imao na obrazima to suvo i crveno (izlgedao je kao oni likovi iz slikovnica) i onda sam promenila prasak (pocela sam da koristim Persil sensitive) i po dva puta na kraju ispirem ves...omeksivac ni ne koristim vec dugo posto je starija kci kao beba bila alergicna na njega. Ja se jezim sve te preterane hemije...ne kupam decu svaki dan u sapunu, kupam ih u obicnoj vodi i samo im guzu i ruke operem sa blagim decijim sapunom, ne mazem ih apsolutno sa nikakvim kremama...koza im je savrsena i nezna....sa kceri sam preterivala, kupke, kremice...trosila sam jednu pavlovicevu nedeljno i onda mi je jedna stara apotekarka rekla da uopste nema potrebe da to radim jer se decija koza prirodno masti i da ne koristim nista od te decije kozmetike osim eventualno kremu za guzu dok nosi pelene, a posle ni to.
Imaju i oni neki bio praskovi...mada ne operu bas dobro...hm...
Moj sin je cak ako bi dosla baka u posetu u nosila ga tako da joj se nasloni na rame posle imao na toj strani crvenilo par sati....tako smo i pokapirali da je do praska za pranje]
Kupila bi ja i onu neku kuglu za pranje, ali mi se cini ko navlakusa))cekam da neko kupi koga poznajem da ne trosim svoje pare ako je bezveze:D