-
stiglo nase sunce!
od kud da krenem?!? od pocetka, mozda?
nakon tri ipo godine hodanja, ja i mm smo se vjencali. krenilo nam je sve onako kako smo zelili. svega nekoliko dana prije samog vjencanja test nam je pokazao +. sta da vam kazem, nasoj sreci nije bilo kraja. taman lipo kako smo zelili. i sad je nasa sreca potpuna.i poceli smo da zivimo nasu bajku. ali nazalost nije nam dugo trajala. na redovitom pregledu, u 8 tt, uz je pokazao da se ne cuje srceko nase mrve... tuga , sok, nevjerica, pa kako?? zasto??......
godinu dana nakon prvog spontanog, odlucili smo ponovo kreniti u "akciju".nakon svega dva miseca, pokazao nam se toliko zeljeni +.i sve je krenilo dobro, ja sam mirovala, pazila se, samo sam lagano setala..sve kako nam ginekolog preporucio, prevencije radi.i onda opet tuga... u 11 tt,se ponovila ista stvar..... 
i onda opet, nakon 6 mj, ja trudna. malko nas je "iznenadilo" ali sam bas zbog tog bila uvjerena da ce biti sve dobro...ali ne..od samog pocetka nije islo kako triba... odmah na prvom pregledu nije bilo dobro.... morali smo se oprostit od jos jednog bebaca i pustit ga da odleti medu andele......
onda su nam sljedile sve moguce pretrage, po doktorima....sta kod nas, sta u austriji da saznamo zasto nam se sve to dogadalo.... i saznali smo..... mm je mirni nosioc balansirane transakcije izmedu 1 i 17 kromosoma. sta cemo sad??? kuda??? ima li rjesenja??? pa on zdrav covik!!!
nakon dvi neuspjele inseminacije u austriji. odlucili smo se malko odmorit od svih dokota i klinika. jer receno nam je da ako trudnoca izdrzi 12 tj, da nebi bilo problema do samog kraja.ali ko ce to izdrzat nakon svega sta smo prosli.....
zelja za bebom je bila jaca.
i nakon sta smo napravili pauzu od 1 godine, krenili smo ponovno, pa kud puklo da poklo. mi smo odlucili dobiti svoju bebu, i odluci smo je ovaj put dovesti svojoj kuci...
test je pokazao +¨!!!! od velike srece, strah je bio veci.... i tako malo po malo proslo je tih 12 tjedana, malo sukrvice se pokazalo, al sve je ok. srceko kuca...pa je samo dosli do 24tt....36..tt..i evo nas u 41tt...
21.10 navecer oko 10 sati mi je pukla plodna voda.... mm se uspanicario... krecemo u rodiliste.... jos ne mogu virovat da nas djeli samo malo da napokon drzimo svoju radost.... oko 1 sat po noci krecu moji trudovi.. dolazi mi doktorica i zadovoljno se smjesi, super sta su prirodni trudovi... radi pregled ja otvoren asvega 1 cm... nista idemo malo na drip... pa dobila i gle... oko 11 sati ujutro ja svega 4 cm... bolovi su bili strasni, neizdrzivi, ali me drzalo da mi treba jos malo, da bebac stize.... nudili su mi epiduralno, ja sam je odbila..... oko 14 sati rade opet pregled ja otvorena 5.5cm... tad su mi dali epiduralnu.... doktor je bio tu stalno, sestre stvarno ljubazne, svi oko mene strpljivi, bodre me... al ne ide nikako pa nikako .... ja se jednostavno ne otvaram... i onda je odluka pala oko 17.20 krecem na carski rez... skroz su me uspavali.... u 17.26 se rada moje sunce, moja radost, moja bol, moj ponos.... ja sam ga vidila tek navecer oko 20 dok sam s eprobudila i dosla malo sebi... nesto malo crno, cupavo, jednostavno savrseno.... moja beba, moj Ivan..... i da stvar u svemu bude lipsa(nakon teskog poroda) Ivan je roden na rodendan svoga tate.... tako da je mm nakon sve patnje i muke koju smo prosli dobio najlipsi moguci poklon.....
i evo sad on upravo spava, i nasa kuca mirise po bebi napokon se u nasoj kuci cuje smjeh...al bas smjeh onaj pravi iz dubine duse i iz srca... jer i mi smo postali mama i tata
-
Prekrasno, častitam i tebi i tm, prekrasan poklon za rođendan....
Bravo za malog čupavog Ivana koji je tolko obradovao svoje roditelje... grlite se i mazite....uživajte....
-
Čestitam 
preslatka je bebica u avataru...
-
a joj bambus99 prekrasno!!!!
uživajte cmokkkk
-
-
-
-
-
draga bambus, svasta si prosla , ali sad je tu Ivan da vam donese radost u zivot! Neka vam je sretan u zivotu
-
-
Tužna priča sa sretnim krajem,BRAVO!!!!!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma