Results 1 to 50 of 57

Thread: Poznavaoci meda - molim pomoć!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Mellyca's Avatar

Quote Originally Posted by Matica View Post
    Vrlo vjerojatno se ovdje radi o kristaliziranom medu. Ako ima etiketu na njoj bi trebale biti bar osnovne informacije. Ukoliko nema etiketu onda zaboravite priče o posebnostima toga meda. Zašto vam je bio čudan? Zbog okusa? Meda imate jako mnogo vrsta, a posebno cvjetni može imati vrlo različite boje i okuse.
    ima etiketu proizvodjaca, no buduci da je kupljneno direktno od proizvodjaca nema puno info., pise samo da je Blütenhonig, zatim rok uporabe (do 2011.g), te jos ime i adresu proizvodjaca.
    Pa neznam zasto mi je cudan, vjerovatno jer je drukcija vrsta na koju ja nisam navikla, ne kazem da je los..
    Nego me najvise zanimalo da li stvarno postoji taj bijeli med, i da li je tko cuo za njega?
    Jer sad ne znam dal je taj koji nam je donio med krivo rekao ili?

Quote Originally Posted by Mellyca View Post
    ima etiketu proizvodjaca, no buduci da je kupljneno direktno od proizvodjaca nema puno info., pise samo da je Blütenhonig, zatim rok uporabe (do 2011.g), te jos ime i adresu proizvodjaca.
    Pa neznam zasto mi je cudan, vjerovatno jer je drukcija vrsta na koju ja nisam navikla, ne kazem da je los..
    Nego me najvise zanimalo da li stvarno postoji taj bijeli med, i da li je tko cuo za njega?
    Jer sad ne znam dal je taj koji nam je donio med krivo rekao ili?
    Pretpostavljam da se radi o kristaliziranom medu uljane repice.

Također pretpostavljam da se radi o priči pčelara koja je ili pogrešno shvaćena ili ispričana u cilju prodaje meda.