Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Premala sjedalica?

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Premala sjedalica?

Imamo Peg Perego Primo Viaggio tri fix autosjedalicu. Bebač ima 9 meseci i nešto preko 8 kila, dugačak oko 70 i nešto sitno (rođen kao mala beba). Ima nekako dugačke nogice i iako se onako sitan još uvijek izgubi u sjedalici nogice mu dođu skroz do naslona sjedala. Kad je u našem autu gdje imamo iso-fix to još nekako ide, ali kad ga vozimo u dedinom autu nogice mu odu preko ruba sjedalice i kao da nema mjesta, pogotovo sad zimi kad mu obučem cipelice. Da li je vrijeme za kupnju nove sjedalice? Ove mi se veće čine ogromne a on tako sitan a opet vidim da nema mjesta za nogice. Kako je to išlo s vašim bebačima?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nije prerastao sjedalicu, ne brini. Nema veze ako su nožice skvrčene, to ne utječe na sigurnost ili prerastanje sjedalice.

U skandinavskim se zemljama voze djeca suprotno smjeru vožnje do 4. godine - zamisli kako su tek njigove noge skvrčene

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala. A kako da onda drži nogice, skvrčene u koljenima? On ih sad okreće stopalom prema unutra ali kako ima cipelice mogla bih mu nasloniti cipelicu na naslon tako da su koljena skvrčena (obično zaspi i nije baš nešto aktivan u vožnji tak da mogu raditi što hoću, haha)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Tattoo prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala. A kako da onda drži nogice, skvrčene u koljenima? On ih sad okreće stopalom prema unutra ali kako ima cipelice mogla bih mu nasloniti cipelicu na naslon tako da su koljena skvrčena (obično zaspi i nije baš nešto aktivan u vožnji tak da mogu raditi što hoću, haha)
    Skini mu cipelice i pokri ga dekicom, bude mu udobnije.

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma i kad skinem cipelice nema dovoljno mjesta ali je definitvno udobnije. Mene je samo brinulo da to nije opasno. Zbunjuje me to određivanje sjedalice po kilaži kad je moj malac dugonja i mršavac pa ispada da će dočekat školu u svojoj prvoj autosjedalici . Kad da uopće krenemo u potragu za većom?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Tattoo prvotno napisa Vidi poruku
    Kad da uopće krenemo u potragu za većom?
    http://autosjedalice.info/cms/index....d=47&Itemid=61

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala, prosljeđujem MM-u na proučavanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •