Cure, koji med bi mi preporučili za dišne puteve, nešto što je provjereno i da je kvalitetan med. Već dosta dugo kašljem i nikako da se riješim kašlja.
Cure, koji med bi mi preporučili za dišne puteve, nešto što je provjereno i da je kvalitetan med. Već dosta dugo kašljem i nikako da se riješim kašlja.
Uzmi crnu rotkvu (izvana je crna), izdubi u njoj udubinu i ulij meda, bilo kojeg.
Ostavi da med preuzme od rotkve (nesto, nisam nikad pitala sto) i konzumiraj taj med.
Meni je lani, dok sam bila trudna, jako pomogao Fortepip med protiv kašlja od Pip-a.
Potraži na Petrovićevim stranicama, možda on nešto nudi..
I ja kupim med od kadulje, najbolji je. Od pčelara sa Cresa, 70 ili 80 kuna kg. Ali, vrijedi! I pomaže za dišne puteve.
ako se baš mora kupiti gotovi pripravak, ja svakako preporučam pipove proizvode. nama su se pokazali djelotvornima.
Kupila sam Fortepip i sada s Božjom pomoći. Nadam se da će mi pomoći. Koliko ste ga puta dnevno koristile i nakon koliko ste vidjeli rezultate. Ja ga uzimam 3 puta, a ne kako su oni napisali 4-5.
Mene je oduševio med (sirup) sa smrekinim iglicama...Ima ga kupiti u DM ili biobio dućanu. Koristila sam ga za malog i pomogao je najbolje nego ikoji do sad!
postoji i Laringopip...za kašalj posebno...iako će ti i ovaj biti djelotvoran...makar nama djeluju.
niti ja nisam pratila koliko ga puta uzimam dnevno...kako bi mi došlo...a djeluje dosta brzo...
Konzumacija bilo kojeg meda može uvelike pomoći. U koliko ste u mogućnosti probajte od lokalnih pčelara nabaviti i propolis, matičnu mliječ i med s cjetnim prahom. Odlično utječe na imunitet i rješavanje raznih tegoba.
Meni je za otklanjanje/ublažavanje kašlja odličan Laringo forte med od Kopreka - inače svaka viroza mi završava napadajima kašlja...
Sinu (nepune 4 godine) dajem Petrovićev med s propolisom i matičnom mliječi i doista sam jako zadovoljna. Muž i ja za imunizaciju koristimo Imuno med isto od Petrovića (med, propolis, matična mliječ, crni kim, zelena pšenica) - meni osobno čak nije ni lošeg okusa...