Pokazuje rezultate 1 do 50 od 349

Tema: Koliko dugo kuhate bolonjez?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,097

    Početno

    Meni je finije i saftnije mljeveno od junećeg vrata (nekad uzmem i lopaticu, ako vidim fini komad bez puno "žlundrica").
    Doduše ako se kuha 4-5 sati, svejedno je koji dio koje životinje ... možeš i kost samljet

  2. #2
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,714

    Početno

    Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je finije i saftnije mljeveno od junećeg vrata (nekad uzmem i lopaticu, ako vidim fini komad bez puno "žlundrica").
    Doduše ako se kuha 4-5 sati, svejedno je koji dio koje životinje ... možeš i kost samljet
    sjedi 5 (vratina ili lopatica za mljeveno).

  3. #3
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Postovi
    9,023

    Početno

    Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je finije i saftnije mljeveno od junećeg vrata (nekad uzmem i lopaticu, ako vidim fini komad bez puno "žlundrica").
    Doduše ako se kuha 4-5 sati, svejedno je koji dio koje životinje ... možeš i kost samljet
    LOL
    ovako i ja, radije od plećke nego buta.

    mima, ne radi se o masnom, nego je taj dio mesa putrastiji, meni je finiji, mekši.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •