Results 1 to 50 of 349

Thread: Koliko dugo kuhate bolonjez?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #10
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Ja to kuham uglavnom od puretine i gotovo je sve skupa za manje od pola sata. Povrće naribati - to znatno skraćuje postupak.

    Ako je junetina - frk u ekspres lonac, na 15-20 min (ovisno o količini), pa kad je kakti gotovo, lonac treba odšpanati i pustiti da vrije na tihoj vatri bez dodatnog tlaka (s običnim poklopcem) još pet minuta da ispari suvišna tekućina. To je trik koji pali i za gulaše i sve vrste umaka - ljudi misle da ste se jako namučili i duuugo kuhali, a ono - ni brige ni pameti...
    Last edited by Peterlin; 02.12.2010 at 11:17.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •