Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
Razlika je u tome, ako se kuha u 8 sati, pripremu moram obaviti u 6.00 da bi bilo na vrijeme, a ovako tek u 13.
Meni je razlika u tome što ću ako nešto kuham 6 sati valjda potrošiti više struje zar ne? Valjda kuhaš na minimumu, ali opet?
I naravno, moram svo to vrijeme biti u kući. Ako obavljam neku generalku i slično, mogu to zamisliti, ali inače idemo i van

Tako mogu kuhati ako ću ionako cijeli dan biti doma i ako imam peć na drva koja ionako cijeli dan gori

Ma ukratko, nisam mogla odoljeti da ne komentiram kad sam pročitala temu apri, svaka čast na volji da skuhaš savršen bolonjez, a ako ga ikad budem kuhala sigurno ću potražiti ovu temu

Evo sjetila sam se jednog savjeta: ja bih svakako dodala dosta kadulje, ide super u sva mesna jela.