Ja isto bolonjez radim dosta često jer ga djeca jako vole, pa onda jednom s puretinom, drugi put s miješanim faširanim. Ali, bez obzira s kojim mesom, ne kuham ga nikad dulje od 45 minuta. 4-6 sati, nije uopće u pitanju vrijeme, nego koja je svrha tolikog kuhanja. Da bude gusto ili što. Može biti gusto i ako se kraće kuha. Ali bolonjez mora imati safta po meni, jer se jede sa špagetima, ne mora taj saft biti rijedak, ali da je saft. Kak onda da jedem špagete bez safta? Pa što onda to jelo ne izgubi svu vrijednost tolikim kuhanjem? Koja je svrha povrća i svega unutra kad se toliko vremena kuha, fakat ne kužim. I ovo mi je prvi put da čujem da netko toliko dugo kuha bolonjez, sorry, Apri, nije osobno, i vjerujem da je super fini, ali mislim da su jako, jako fini i ovi naši koji se kraće kuhaju. Isto s celerom, mrkvom, paradajzom...i na kraju narezanim peršinom i češnjakom.