- 
	
	
		
		
			
				
				
				
					
 
				
				
						
						
				
					
						
							Za bolonjez naribam/nasjeckam sitno povrce:
- Luk
- Celer
- Mrka
- Tikvica
 
Dinstam luk dok ne postane mekan i na to stavim povrce.
Nakon sto se povrce izdinsta dodam meso (2x mljeveno govedina ili mjesanoga).
 
- Dodam domacu juhu, sol, papra i ostavim minimalno 45 min na laganoj vatri.
 
- Dodate pelate (ili jos bolje friski domaci paradajz), bosiljak, majcinu dusicu, lovor, oregano (po mogucnosti frisko)
 
- Ostavim jos pola sada da se dinsta i da izadje viska tekucine.
 
- Skuham pastu, naribam parmezan i to je to
 
Nema sanse da skuham bolonjez za 30 min. pa zato uvijek pripremim vecer prije.
						
					 
					
				 
			 
			
			
		 
	 
		
	
 
		
		
		
	
 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
		
			
				
				Pravila pisanja postova
			
			
				
	
		- Ne možete otvoriti novu temu
 
		- Ne možete ostaviti odgovor
 
		- Ne možete stavljati privitke
 
		- Ne možete uređivati svoje postove
 
		-  
 
	
	
	Pravila foruma