- 
	
	
		
		
			
				
				
				
					
 
				
				
						
						
				
					
						
							3 glavice crvenog luka prodinstam na maslinovom ulju
dodam pola kile miješanog mljevenog mesa (svinjetina / junetina)
dooooooobro zalijem crvenim vinom, dodam češnjak, vegetu, malo papra (mrvec kasnije bosiljak)
krčkam 15-tak minuta... 
dodam oko dvije boce pasirane rajčice
dodatno još 10-15 minuta krčkam na laganoj vatrici
 
to što jedem - zovem bolonjez. i meni je fino. 
naravno da to sve ne mogu odmah pojesti, pa ostatak bogohulno zamrznem. i jedem kad sam gladna, a nemam tih sat vremena za kuhanje. 
 
p.s. ni juhu ne kuham 4 sata
						
					 
					
				 
			 
			
			
		 
	 
		
	
 
		
		
		
	
 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
		
			
				
				Pravila pisanja postova
			
			
				
	
		- Ne možete otvoriti novu temu
 
		- Ne možete ostaviti odgovor
 
		- Ne možete stavljati privitke
 
		- Ne možete uređivati svoje postove
 
		-  
 
	
	
	Pravila foruma