- 
	
	
		
		
			
				
				
				
					
 
				
				
						
						
				
					
						
							Evo mene iz Bologne: njihov ragu (ragu alla bolognese) ima u sebi i malo mortadele i malo vrganja (susenih)....
Inace svaka zena (koja se takvom zeli zvati) u Italiji ima svoj recept za bolonjez i za tiramisu...od raznih baka prabaka i inih...ne postoji standard.
Al ja radim ko Apri i kuham koliko stignem, sto duze to bolje, ali nikad manje od dva sata. I to u loncu od terakote.
						
					 
					
				 
			 
			
			
		 
	 
		
	
 
		
		
		
	
 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
		
			
				
				Pravila pisanja postova
			
			
				
	
		- Ne možete otvoriti novu temu
 
		- Ne možete ostaviti odgovor
 
		- Ne možete stavljati privitke
 
		- Ne možete uređivati svoje postove
 
		-  
 
	
	
	Pravila foruma