Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Znak da je beba gladna

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Indi, oprosti, ali mislim da nije potrebno tjerati dijete staro 4 mjeseca da se budi po noći. . Druga stvar bi bila da je riječ o novorođenčetu starom, ne znam, npr. 4-5 tjedana.

ivana_4 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bradavica me boli onaj tren kad beba navuče mliko, znači par sekundi nakon što je stavin na ciku, kad mliko krene, onda me to malo zaboli, tako da osijetin po tome da mliko curi...
    ima 6260.. ped uopće ništa nije komentirala, ne znan ni je li glupača bacila oko na kilažu... tako san . toliko se trudin a uvik nešto zeza...
    jutros kad san je digla i spremala za ped, rukica joj je bila skroz ledena i bezbojna (iako joj stavin čarapice navečer na rukice, jer ih uvik izvuče van) i malo san joj je protrljala da dođe krv i onda joj je malo i natekla, bar mi se čini... kakva san ja mama!

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Indi, oprosti, ali mislim da nije potrebno tjerati dijete staro 4 mjeseca da se budi po noći. . Druga stvar bi bila da je riječ o novorođenčetu starom, ne znam, npr. 4-5 tjedana.
    Istina da uglavnom ne treba, pogotovo ne bebama nakon 6.tjedna života koje dobro napreduju. No moja je preporuka išla u smjeru ako se stagnacija u težini nastavi, a pedijatrica preporuči dohranu, što se može izbjeći povećanjem broja podoja, u čemu značajnu ulogu igraju upravo noćni podoji jer se njima povećava dnevna proizvodnja i osigurava kvalitetna opskrba mlijekom.

Ivana, samo popolako.
    Tvoja malena je skoro udvostručila porođaju težinu, sretna je i zadovoljna, puni pelene. Samo dojite, uživajte u dojenju, nemoj prečesto mijenjati strane kako bi dobila masnije mlijeko, povećaj broj dnevnih podoja i prestani misliti o mjerenu i vaganju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •