Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Dal je netko bio u Gapu u Areni?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Dal je netko bio u Gapu u Areni?

Zanima me dal je netko bio u dječjem Gapu u Arenu, te kakve su cijene i ponuda.Trebala bi malom nešto kupiti od odjeće pa me zanima dal se isplati otići u Arenu do Gapa, ili da još malo pričekam sniženje.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bila sam i malo pogledala ponudu i cijene, ostala
    piđamice dvodijelne 199kn, bodi (samo jedan, ima i nekih u paketima, al za te nisam vidjela cijene) 99-179kn
    haljinice veste oko 299 kn
    tajice sam baš gledala, ali sam zaboravila
    prekrasne tople kapice oko 150kn

meni je to malo puno

pa molim onoga tko prvi vidi da mi javi kad počinju sniženja jer mi treba baš određena stvar za poklon, a sad mi je preskupa

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Preskup je, iako su im dječje stvari prelijepe.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam bila i totalno neisplativo..upises na ebayu gap i velicinu koju trebas i biras po puno manjoj cijeni ) gap je americki hm, nista vise i kvalitetnije od toga pa su mi cijene potpuno neprimjerene...majicu iste kvalitete kupim u benettonu za duplo manje novaca ako ne i vise..usporedba: benetton majice 50-80 kn, gap majice 150 kn (govorim o istom tipu pamucne majice dugih rukava..na jednoj pise gap na drugoj benetton)..razocaranje

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Preskupo je definitivno- gornji dio trenirke za dečke za krznom iznutra 399 kn Iako imaju stvarno predivne stvari
    Kaže mi frendica koja je bila u Americi prije godinu i pol da je tamo GAP za bagatelu, nakupovala klincima odjeće i odjeće i da je ovo kod nas nezamislivo skupo

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

iskreno preskup. kako jako dobro znam cijene koje imaju na netu (za USA trziste) moram priznati da sam ostala .
    dakle ova jakna dodje 529 kn.
    ove carapice dodju 29 kn (cijena je ovih ako kupis 5 kom 5$) itd.
    ja inace kupujem djeci GAP stvari, ali mislim da cu ovaj u HR jos neko vrijeme zaobilaziti. prvo imaju samo tzv. basic asortiman. i dosta stvari koje sam kupila na ovim stranicama jednostavno ni nemaju.
    sto se tice kvalitete robice meni je super za klince i traperice su jedne od rijetkih koje pasu mom uskom decku.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nisam bila u Areni, ali sam bila u SAD prošli mjesec i moram reći da sam se totalno razočarala u kvalitetu, jer je prije 4-5 godina roba bila daleko kvalitetnija (vidi se na oko da to nije isto). A onda i cijene, dosta su više u odnosu na prethodne godine. Znam, jer sam nalazila za sebe traperice po 10 $, majice po 4-5 $, dječije majice po 3-4 $ nema više... Uzela sam sad malome piđamu, onu usku u paketu dođe 15$ ako kupiš dva kom i više (inače je 20$) . Prelijepe su, ali puno lošije kvalitete od one iz HM koju sam platila 10 EUR. Ne isplati se, iako se lako navući na one predivne boje. Uzela sam i gaćice 3 kom za 12$, preslatke, ali opet za te novce sam u HM kupila paket od 5 komada (čak i bolji pamuk po meni).

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

robica je stvarno predivna
    to je istina
    pogotovo kapice i debeli veste na kopčanje

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kloolk prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam bila u Areni, ali sam bila u SAD prošli mjesec i moram reći da sam se totalno razočarala u kvalitetu, jer je prije 4-5 godina roba bila daleko kvalitetnija (vidi se na oko da to nije isto). A onda i cijene, dosta su više u odnosu na prethodne godine. Znam, jer sam nalazila za sebe traperice po 10 $, majice po 4-5 $, dječije majice po 3-4 $ nema više... Uzela sam sad malome piđamu, onu usku u paketu dođe 15$ ako kupiš dva kom i više (inače je 20$) . Prelijepe su, ali puno lošije kvalitete od one iz HM koju sam platila 10 EUR. Ne isplati se, iako se lako navući na one predivne boje. Uzela sam i gaćice 3 kom za 12$, preslatke, ali opet za te novce sam u HM kupila paket od 5 komada (čak i bolji pamuk po meni).
    potpisujem za pad kvalitete, narocito za odrasle. klinicima tamo kupujem samo na snizenju, pa mi fakat nije skupo, a pidzame sem ljetnih ne kupujem pretanke su. ali majicice za klince i traperice su mi super. ionako to nose kroz jednu sezonu.
    ja sebi tamo sem traperica vise nista ne kupujem.

sandy-l avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Meni je to sve bezveze, skupo je, a i baš mi se ništa nije svidjelo.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a jel se može naručit iz njihovog web shopa u Hr. pa da je povoljnije?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne, u slo moze ali kod nas jos ne.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ajoj ja se razveselila da je konačno stigao i kod nas, ali prema vašim odgovorima vidim da neću baš kupovat tamo jer je preskup, gledala sam na njihovim stranicama stvari su mi super ali nažalost ne isporučuju još u Hrvatsku, a nemam nikog iz Eu da tamo pošaljem, nadam se da će uskoro slati i u hrvatsku.Izgleda da ću morati se zaletjetu H&M, hvala vam curke na odgovorima.Kloolk blago tebi, ti si barem šopingirala u SAD.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

lijepo sam ti rekla da je ebay zakon ) nemas bas svaki model ali neki dan sam recimo nasla mrak gap jaknu za 70 kn koja kod nas kosta 350..imas i ove tipicne majicice, pidjamice, majice s kapuljacom futrane i nefutrane

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam isto za ebay! našla sam za sina br 6 deblju majcu s kapuljačom za 60 kn!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •