Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Koji crtić i pjesmice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno Koji crtić i pjesmice?

Leona jako voli gledati crtiće i pjesmice sa you tube-a.
    Od crtića gleda Peppu praščić, Pokoyo, Traktor Tom, Cipeliće...
    Od pjesmica voli Kad si sretan, Bila mama Kukunka, Old McDonald, pjesmice Trešnjevačkih mališana...

Sada bi neki novi crtić i neke nove pjesmice!!!
    Postojala je neka stranica gdje su se mogle skinuti dječje pjesmice. Na toj stranici je bila pjesmica - Mojoj baki, ali ju nikako ne mogu naći više, zna li tko?

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

jel misliš na onu pjesmicu
    ako sretneš moju baku
    negdje na sokaku
    ti joj priđi srca laka
    kao da je tvoja baka.... ........
    mislim da ide tako!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
    jel misliš na onu pjesmicu
    ako sretneš moju baku
    negdje na sokaku
    ti joj priđi srca laka
    kao da je tvoja baka.... ........
    mislim da ide tako!
    Mogla bi biti ta pjesma, ali morala bih je čuti. Bilo je za download pjesmice na www.dijeli.org ali ne znam di bi ih sada skinula. Bilo je i lutkice na dar, tata ti me voliš i ta za baku. Možda i je ova od Ratka Zvrke. Mogla bi biti!

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Imaš pjesmice od Kikića iz Zagreba, baš smo jučer posudili od susjeda 3 cd-a.
    Kaže susjeda da je svaki cd platila 30 kuna. Tamo ima Ide zima, zeko i potpčić, laku noć albumi.
    Lara trenutno obožava pjesmicu ; blistaj, blistaj zvijezdo mala

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

di kupujete cd-e sa pjesmicama?mi imamo samo neke iz algoritma ali na engleskom.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jako dobar i kod nas rado slušan bio je cd "Igrajmo se stonoge", koji se prodavao priložen uz istoimenu knjigu. Ne znam cijenu, ali knjiga se često nalazila i na sniženjima, nije preskupa (autor: Zvonimir Varošanec, izdavač Znanje, biblioteka Stribor). Na tom CD-u je i spomenuta pjesma o baki (Ratko Zvrko), ali većina pjesmica je o životinjama, i baš su dobre, duhovite, djeci prihvatljive, istovremeno i edukativne (npr. toliko puta se ponavlja "Ja sam kit, kit, sisavac", da nema šanse da dijete ne zapamti da kit nije riba ).

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

...e da i najviše pjevamo nas dvije, tako čuje riječi pjesmice, brže pamti i zanimljivije je...

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mene muči,pogotovo u ovo zimsko i snježno vrijeme, jedna pjesmica meni jako draga iz mog djetinjstva,a nigdje ju nisam našla pa molim pomoć bar oko teksta,a ide ovako:
    Kakvog su to,
    kakvog su to
    napravili snješka?!
    Majušan je
    majušan je,
    a glava mu teška..... i dalje sam zaboravila.

cowgirl avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Jako dobar i kod nas rado slušan bio je cd "Igrajmo se stonoge", koji se prodavao priložen uz istoimenu knjigu. Ne znam cijenu, ali knjiga se često nalazila i na sniženjima, nije preskupa (autor: Zvonimir Varošanec, izdavač Znanje, biblioteka Stribor). Na tom CD-u je i spomenuta pjesma o baki (Ratko Zvrko), ali većina pjesmica je o životinjama, i baš su dobre, duhovite, djeci prihvatljive, istovremeno i edukativne (npr. toliko puta se ponavlja "Ja sam kit, kit, sisavac", da nema šanse da dijete ne zapamti da kit nije riba ).
    Ovo je fantastican CD, preporucujem. Ja sam ga slusala s klincima koje sam cuvala kao srednjoskolka prije 20-tak godina.
    I Kaja ga obozava (samo MM malo posustaje nakon sto ga je u autu odslusao po tisuciti put ).

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dječje pjesmice, Bubamarac, Kad si sretan, itd...

Od crtića, ponekad Bumbu, Doru redovito (obožava je, a i meni je draga), Fifi, Jagodicu Bobicu i ponekad Peppu Pig.
    Osim Dore i Fifi ovo ostalo umjereno, ne dam da puno gleda u TV, jedan do dva crtića dnevno mi je ok.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Vindira, ovdje je topic o nedostajajućim stihovima
    http://forum.roda.hr/threads/33649-rijeci-pjesme

Iz pera tate avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Makar je loša slika na yotubu malac voli pogledati isjecke iz Vlak u snijegu.
    Pjesma Dobro jutro, nam je postala himna kada idemo van...
    http://www.youtube.com/watch?v=IZ7LN...eature=related

i Ježurka Ježić
    http://www.youtube.com/watch?v=ascXCAhbS9s

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Uh, mi najčešće slušamo r'n'r ili tatu kako svira. Kada je bila puno manja, slušali smo onaj Houdekov CD, Zagrebačke mališane, Klince s ribnjaka - sve nam je izmješano na jednom CD-u. Sada joj sama pjevam većinu tih pjesmica, a ona pleše i pokazuje ručicama ili izgovara dijelove stihova. Posebno u Kad si sretan i po najnovijem u Letećim medvjedićima (maji, maji).
    Posudili smo i još neke CD-e od frendice, a među njima su i Kikići, Uspavanka za Magdalenu što je sjajan album. MM i ja smo se rasplakali na neke pjesme, iz čiste dragosti.
    KOd uspavljivanja pjevam Ja sam mala Ruža (odnosno Maša) i Zeku i potočića.

Pokušaj posuditi u knjižnici (e sad, te vjerojatno nećeš moći spržiti). Ili na profil.hr

Crtiće ne gleda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •