gdi ima povoljno za kupit zimskih guma s felgama ( obične ne šemsi) za 175/65/R13
gdi ima povoljno za kupit zimskih guma s felgama ( obične ne šemsi) za 175/65/R13
U Sloveniji, bagatela, furlan i lašić (prijelaz harmica, kod zaprešića), pogledaj na netu, sava eskimo, za razliku od nas super povoljno!
a kak je s prelaskom grane?????????????
Pa tamo ih montiraš !Svi kaj idu stavljaju šrot gume na felge i tamo stave nove a stare ostave tam .
jelena mi smo za moj auto kupili gume u sloveniji u dobavi. isli smo MM i ja. jer svako od nas moze prevesti 1000 kn bez carine. dakle uredno smo prijavili gume na nasoj granici, pokazali racune i to je bilo to. znam da smo kupili 4 gume a za te iste gume u HR bi za tu cijenu kupili 3. uracunali samo i montazu i sve. za felge ti ne znam, jer smo ih tamo i montirali.
nedavno je na monitoru bio OK clanak pa evo ti link, mozda ti to vise pomogne.
Navodno, osobe moraju biti prijavljene na istoj adresi..
Sava Eskimo su koma gume (davno prije su bili ok ali sada)... ako želite nešto ok pogledajte na ADAC testovima http://www.adac.de/infotestrat/tests...n/default.aspx odaberite dimenzije i to je to
zanima me kad gledam račun kod Furlana , tam kod zastavice za hrv, već je sniženo za ddv, dal on onda računa tu cijenu ili ipak naplati punu cijenu, pa se naknadno traži povrat. mi ak bi kupili zimske , kupili bi s novim felgama, a ove ostavili za ljetnu sezonu
kolika mora biti najmanja svota po računu, da se priznaje povrat poreza????????????????????????????
Furlan naplati punu cijenu, popust 15 % za gotovinu, a ono kod zastavice je cijena s povratom poreza.
Povrat poreza se dobije gdje ??
da ali dobijes manji iznos, pa je jednostavnije vratiti se u ducan i tamo uzeti novce. sve pise u onom clanku koji sam vam linkala
mene je muž ostavio odmah iza granice u nekoj krčmi da čekam s gumama i vratio se odmah po DDV![]()