sto bi napravile na mom mjestu?
moje dijete super spava kad spava kod baka i dide, cijelu noc bez problema..svaki put..a kad spava samnom odnosno samnom i muzem (al kljucna je moja prisutnost) usred noci pocne cendrati maaa...maaa.plac..maa..maa i ne smiri se dok je ne dignem i nosim po sobi (plakanje u visokim frekvencijama)..otprilike treba 5-6 nosenja sa spustanjima da bi 7. put zaspala i cesto se ponavlja svakih pola sata..radi se o djetetu od 2 god i mjesec dana, dakle nije mala beba..i inace je imala problema sa spavanjem jer se tesko smiri i zaspi ali je nikad nisam pustala da place nego bi radila sto bi trazila (dojenje, nosanje itd..)..sad kad vise ne dojimo se zeli nositi sto nije nesto strasno ali je koma kad se to desava 7 dana zaredom pa uopce ne spavam..a ima i petnaestak kila pa nije ni lako
mislila bi da su zubi jer joj rastu zadnji kutnjaci ali ne gura ruku u usta i cim je dignem je vise nista ne muci..a i kako van kuce spava odlicno mislim da u tome nije problem..
razmisljam o selidbi u boravak pa da spava s muzem ali mi to nije neko super rjesenje, volim da smo svi skupa..idealno bi bilo ona u kindacu odmah pored ali sam od toga davno odustala