Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: PROBIR ILITI KONTROLA SLUHA UZ USPAVLJIVANJE

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno PROBIR ILITI KONTROLA SLUHA UZ USPAVLJIVANJE

rečeno mi je da će mi dijete u petak biti uspavano radi kontrole sluha, jer vjerovatno neće sama zaspat.

o kakvom se uspavljivanju radi, pomoću čega

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

kakva je to pretraga? Evocirani potencijali sluha? Zaboravila sam kraticu :/
    (vid je VEP a sluh ?? - BERA možda ?? )

I ja sam čula da djeci daju sredstvo za uspavljivanje klizmom. Nama to nitko nikad nije niti spomenuo kao mogućnost, a dijete smo uvijek uspjeli uspavati.

Potrudi se da bude pospana. Mi smo zadnji pregled imali u 8 ujutro a Leu smo probudili u 4. Skoro nam je zaspala u autu, cijelo vrijeme smo glasno pjevali i fućkali na fućkaljku, i morali smo stati sa strane i iznijeti ju na hladni zrak da ne zaspe. Ali na pregledu je zaspala u roku od 5 minuta.

MM i ja smo se dogovorili da ćemo odbiti klizmu ako ne uspije zaspati.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Još da dodam, mi smo to radili na Goljaku i nikad nam nije spomenuta mogućnost da se dijete uspava nekim sredstvom, to sam čula od drugih roditelja. Naš mali frend iz bolnice Borna jednom nije uspio zaspati na pregledu pa su ga naručili za drugi termin, nisu ga uspavljivali.

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

[quote="Mima"]kakva je to pretraga? Evocirani potencijali sluha? Zaboravila sam kraticu :/
    (vid je VEP a sluh ?? - BERA možda ?? )

I ja sam čula da djeci daju sredstvo za uspavljivanje klizmom. Nama to nitko nikad nije niti spomenuo kao mogućnost, a dijete smo uvijek uspjeli uspavati.
    [quote]

Evocirani potencijali sluha mislim...nešto magnetska rezonancija...nisam razumila....

ajme se nama

ona i kad spava non stop se budi, ako i zaspe, neznam kako će je dodirnit da je ne probudi, tanak san

sutra ću vidit kako će ić leć, da je bar u 8 pregled, nekako bi iskemijala, al ona se inaće u 11 vraća u krevet ako se probudi u 8....

možda je dignem oko 6,7 ako ode leć ka i inače u 23,24 h....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •