Gdje kupiti (povoljno) čizme za odrasle za kišu i bljuzgu, a da ne promoče? Ne bih buce.
Gdje kupiti (povoljno) čizme za odrasle za kišu i bljuzgu, a da ne promoče? Ne bih buce.
A kakve bi to onda bile? Gumene čizme za kišu imaš sad u Borovu (ali meni se čini da je u tome hladno po zimi)
Imaš ženske skroz gumene (s printom) visoke, a unutra tkanina/umjetno krzno. Mislim da su do 200kn.
MM-u sam neki dan kupila u Planet obući muške gumenjake unutra s umj.krznom - do zgloba skroz gumene, a od zgloba gore kao impregnirana tkanina/plastika štoliveć . Nisu neka ljepota (obične crne, ali su koštale 119kn, bilo je i nekih ljepših po 199, ali njemu treba za obući 4-5x godišnje)
Posljednje uređivanje od čokolada : 03.12.2010. at 11:53
Da, tko ima čizme, da nisu gumene, a da ne prokišnjavaju?
e to i ja tražim
gumene mi se čine hladne
danas idem vidit u onaj deichman, možda tamo ima nešto povoljno, ne da mi se davat puno novaca za nešto što ću obući par puta godišnje
Ja recimo imam "buce" koje sam kupila u Ari a koje su od goretexa i koje nosim kad je snijeg i bljuzga.
Ja imam čizme ala Timberland-ke, kupljene lani u Alpini, smeđe, s vunicom. Lani nisu promočile sve one bljuzge.
Kad dođem na posao preobujem se u kompe![]()
Posljednje uređivanje od Alkemicarka : 03.12.2010. at 15:57
Ja imam Clarks i Sorel..najbolja ulaganja ikad..Sorel pogotovo!
makita, moje su isto gležnjače. skužila sam da često dođe do nesporazuma kad kažem buce jer sve za snijeg zovem buce.
nisam u ovim svojima baš tri sata skakutala po lokvama, ali ne, ne promoče - npr. danas sam na posao hodala doslovce po vodi i one su se izvana smočile ali iznutra su bile potpuno suhe, a ovo izvana se posuši u sekundi.
dobre su radi toga što izgledaju kao vrlo uske smeđe gležnjače pa ih nosim i na poslu, ranije sam imala debele crne elefanten buce koje sam na poslu presvlačila, ali ove su mi OK za na poslu (meni doduše, ja ne njegujem ženstveni uredski stil nego dostavljački)
Mislim oko 400 kn. Ja nosim 38 i ok izgledaju.
Ja imam Merrell i iako su od prevrnute koze ne propustaju. MM ima slicne, samo muske, isto Merrell i nisu promocile vec tri zime, po svakakvoj vodi.
A moja prijateljica je letos kupila cizme od Gore-texa i rekla joj prodavacica da sa njima moze 4 sata da stoji u vodi i nece promociti.
Kod nas sad ima da se kupi cak i full elegantnih cizama od gore-texa.
Pa koliko sam videla na njihovom sajtu, oni imaju i cipela koje nisu waterproof. Na nasima pise da su waterproof, a i obavezno svu zimsku obucu povremeno prskamo sprejem za impregnaciju.
imam već 4. zimu antilopaste futrane "krznom" čizme proizvođača "legero" koje uopće ne puštaju vodu (imaju oznaku gore-tex). prošlo ljeto kupila sam i niske cipele istog proizvođača. nisu baš jeftine, ali se čine neuništivim i jako su udobne
gledam i ne vidim gdi u hrvatskoj ima taj legero?
Ja sam kupila ove http://www.dockers.hr/inc/image.inc....cts_v_1793.jpg
to je kao djecji model, ali su brojevi do 41 i jako sam zadovoljna, tople, ugodne, nisu jako teske ... nisu baz za na suknju, ali ispod hlaca su sasvim ok.
legero ima u cc1 u dućanima: humanic i stef.... (ne mogu se sjetiti točno kako se zove nalazi se kraj mulllera)
Imaš ovakve u Hilfigeru
http://uk.tommy.com/Tommy-Hilfiger/O...ml?cgid=112000
Posljednje uređivanje od dunja&vita:-))) : 05.12.2010. at 12:46
Ne znam zašto link ne valja.
Ajde klikni UK recimo, women, shoes, 4 strana, skroz dolje lijevo- Oxford rain boot.
Posljednje uređivanje od dunja&vita:-))) : 07.12.2010. at 14:27
http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=576
Ima li netko ove čizme i da li ste zadovoljni?
Imam ja (isti model, ali bez cofleka i krzna). odlične!
ja sam jesenas kupila u deichmannu za 149 kune nešto što su meni zimske cipele. izgledaju kao starke, samo su puno više, onako kao čizme. izvana umjetna koža, iznutra umjetno krzno.
tople su, nisu promočile ni po kiši ni po bljuzgi ni po snijegu (a kod nas u samoboru je već bilo puno pravog snijega, onog do koljena, a ne kao u zagrebu).
zadovoljna sam.
ja sam kupila u deichmanu buce za 79 kn, i jako su dobre,uske,uz nogu,stanu i traperice unutra.