-
Kako odrzavate drvenu dasku za secenje?
Ja imam jednu za secenje mesa,drugu za povrce i jos par malenih za sve ostalo.
Ova za meso je u stvari debeli komad bukovog drveta,fino obradjen by MM.
Perem je vrucom vodom i deterdzentom za sudje.
I uvek u glavi imam sliku sta li se sve u nju upilo i kako li to izgleda pod mikroskopom
Negde sam cula da se na dasku nanese debeli sloj soli,i da ona "pojede"sve ostatke,a nije stetna u smislu da je neka hemikalija....ali nemam pojma kako to tacno ide?
Kako vi?
-
Ja imam plastične i perem ili sa soli i detrđentom ili u suđerici.
Ne vjerujem da se drvene mogu dobro oprati, pa ih niti ne koristim.
-
Ja perem kao i ti.
Mehaničkim čišćenjem ionako ukloniš najveći dio bakterija.
-
Osoblje foruma
imale smo slican topic. ninik se raspitivala o svemu u vezi tih daski.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma