-
neznam dal imam jos mlijeka...sta napraviti...
Ovo ide unazad kojih 10-tak dana a mislim da je svemu bio uzrok viroza. Odjednom je poceo odbijati cicu ali e na nacin da nije htio dojiti nego kad bi povukao, napravio bi grimasu povracanja i to bi bilo to...nije bilo sanse da ga dobijem natrag. Bocicu kombiniramo jos od drugog mjeseca i htio ju je samo vani i pred spavanje a ostalo je sve bila cica. Ovo je trajalo par dana i cini mi se da mi se kolicina mlijeka znatno smanjila. Tada je dobio virozu te temperaturu koja je trajala oko 4 dana i za to vrijeme nije htio niti vidjeti hrau a kamoli mlijeko. Pojeo bi par zlicica krute hrane ako bi mu uspjela uvaliti i to je to. Jucer sam se probala izdojiti jer bi stvarno htjela da nastavimo sa dojenjem ali izaslo je samo 20ml
. Od pocetka smo samo na jednoj strani jer sa drugom nije islo.
Imamo osjecaj kao da odbija cicu i okrece se stalno na drugu stranu. Prije bi po noci po par puta dojio a sad se samo budi da ga okrenem a cicu nece ni vidjet. Danas opet nista i sada vec stvarno mislim da nema smisla da ga gnjavim i mucim ako nece. Povuce, i dalje se nakasljava i pocne plakati.
Dali da odustanem ili ima jos nade? Uh sto sam sve napisala.....E da, veceras je opet povukao dva puta, u polusnu i dalje nece...
Ima osam i pol mjeseci
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma