Ovo ide unazad kojih 10-tak dana a mislim da je svemu bio uzrok viroza. Odjednom je poceo odbijati cicu ali e na nacin da nije htio dojiti nego kad bi povukao, napravio bi grimasu povracanja i to bi bilo to...nije bilo sanse da ga dobijem natrag. Bocicu kombiniramo jos od drugog mjeseca i htio ju je samo vani i pred spavanje a ostalo je sve bila cica. Ovo je trajalo par dana i cini mi se da mi se kolicina mlijeka znatno smanjila. Tada je dobio virozu te temperaturu koja je trajala oko 4 dana i za to vrijeme nije htio niti vidjeti hrau a kamoli mlijeko. Pojeo bi par zlicica krute hrane ako bi mu uspjela uvaliti i to je to. Jucer sam se probala izdojiti jer bi stvarno htjela da nastavimo sa dojenjem ali izaslo je samo 20ml. Od pocetka smo samo na jednoj strani jer sa drugom nije islo.
Imamo osjecaj kao da odbija cicu i okrece se stalno na drugu stranu. Prije bi po noci po par puta dojio a sad se samo budi da ga okrenem a cicu nece ni vidjet. Danas opet nista i sada vec stvarno mislim da nema smisla da ga gnjavim i mucim ako nece. Povuce, i dalje se nakasljava i pocne plakati.
Dali da odustanem ili ima jos nade? Uh sto sam sve napisala.....E da, veceras je opet povukao dva puta, u polusnu i dalje nece...
Ima osam i pol mjeseci