Radi se o Latinici a bit će emitirana 15.11.
http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=2&datum=2010-11-15
Moram priznati da jedva čekam vidjeti priloge ali i sudionike u emisiji![]()
Radi se o Latinici a bit će emitirana 15.11.
http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=2&datum=2010-11-15
Moram priznati da jedva čekam vidjeti priloge ali i sudionike u emisiji![]()
Latinica
- Naslov epizode: MEDICINSKA OPLODNJA - TKO NEMA PRAVO NA SREĆU?
U Hrvatskoj se svaki šesti par bori s problemom neplodnosti, a u
Zagrebu je neplodno čak 28 posto parova. U srpnju prošle godine započelo je teško i nazadujuće razdoblje za osobe koje se u Hrvatskoj bore s neplodnošću. Medicinski potpomognuta oplodnja kakvu smo poznavali dotad, ona koja bi pacijenticama i pacijentima pružila optimalno rješenje, ona koja je naše liječnike svrstavala u sam svjetski vrh te grane medicine, prestala je postojati. 17. srpnja 2009. usvojen je Zakon o medicinskoj oplodnji. Hrvatska je po svome restriktivnom Zakonu postala jedinstvena u Europi - ni jedna druga zemlja nema ovakva ograničenja.
- Urednik: Suzana Gotthardi-Pavlovsky
- Urednik projekta: Denis Latin
To će biti jako zanimljivo....hvala parovima koji su sudjelovali u ovom projektu....
Jedva čekam pogledati emisiju! Hvala svima koji su sudjelovali!!
a da iznajmimo neki stan i organiziramo kolektivno gledanje latinice![]()
jedva cekam emisiju, jos latinica, to ce da bude jako zanimljivo...15.11.
hvala parovima![]()
jedva čekam da vidim emisiju i jako mi je žao da vam se nisam pridružila u snimanju, ali mi je suprug dao veto za javne istupe, hvala svima koji su dali svoj doprinos jer važno je nastupiti u Latinici
hvala cure!!!
mozda bi trebalo otvoriti topic latinica, da ga svi odmah vide
Jedva cekam!!!Hvala svima koji su sudjelovali na bilo koji nacin!
a da cijeli topic preimenujemo u Latinica??? da se zna??
i mnogo naših parova i dječice u prilozimaU ponedjeljak 15.11.2010. u 20:15, na prvom programu Hrvatske televizije obavezno pogledajte emisiju Latinica s temom Medicinska oplodnja - tko ima pravo na sreću?
Gosti emisije: državni tajnik za zdravstvo, dr. med. Zvonimir Golem, teolog i etičar, dr. soc. Vladimir Dugalić, potpredsjednica SDP-a, dipl. pol. Milanka Opačić, Ivana Zanze (Udruga RODA), Katarina Begic Sivac (Udruga BETA), Tihana Kunštek (Udruga BETA), dipl. soc. Katarina Vidović (radikalna feministkinja), mr. biol. Alfred Kniewald
Posljednje uređivanje od BHany : 11.11.2010. at 12:59
Jedva čekam!!!!
Nedostaje biolog Kniewald na popisu gostiju....
Hvala svima koji su sudjelovali i uvijek se javljaju![]()
od kad je krenila Latinica samo sam čekala kad će bit ova tema!!!!!!!!!!!!!
Super tema! Nadam se da će nekad skoro biti i tema o udomljenjima i posvojenjima...![]()
Bravo,bravo...jedva Čekam
jedva čekam, nova sam u tome, pa zahvaljujem onima koji nas predstavljaju, hvala
I ja jedva čekam !!
Svi koji su iz drugih zemalja mogu LATINICU gledati preko interneta na HTV1 uživo !!
Svakako gledamo i sve smo obavijestili i pozvali da gledaju!
Hvala svima koji su sudjelovali!
Gledam obavezno.....
Hvala svima i jedva čekam ponedjeljak![]()
super,konačno i u latinici,gledamo obavezno![]()
I ja zahvaljujem svima koji su sudjelovali u nastanku emisije, urednicima i pacijenti(ca)ma, osobito onima koje zakon više ne dira jer su na drugi način ostvarili svoj san, ali su bili vrlo odlučni i aktivni kad se trebalo oglasiti protiv zakona![]()
Hvala svima! Voljela bi kada bi netko snimio emisiju da ju sačuvam.
hoće li biti možda repriza te latinice,ako netko zna ,i kada?
Ja ću snimiti na hard pa ću podignuti na youtube!!