Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: grize

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno grize

neznam vise sta napraviti...vise se upce ne veselim dojenju jer svaki ali doslovno svaki put grize s te dvije pilice i sve me strah kak ce tek boljeti dok gornja tri na vidiku izbiju...
    sa strahom joj dajem i svaki put strah je opravdani...viser mi nije kad pomislim na dojenje uzitak i zadovoljstvo te sreca, nego strah, tuga...

micanje u trenutku, uzvik, stiskanje zubi..nista ne pomaze...

postoji li jos neki nacin?? htjela bi dojiti barem koliko i Luku (19mj) ali ako nastavi ovako cu morati prestati...imam nisku toleranciju na bol...

luka je znao gricnuti ali ona ne gricka nego grize, stisne i vuce...i sad dok pisem mi srce nabija od same pomisli da joj moram dato jesti...

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ajoj......
    M nije baš nešto grizao, možda nekoliko puta jer je skužio da ja na to reagiram pa mu bilo smiješno. Jednostavno sam prestala reagirati, i upalilo je.
    Razlika je u tome što je on dobio zube puno kasnije pa je možda već više kužio.
    Ne znam što drugo napraviti, pokušaj još malo pa možda prođe. Sretno!

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Angelina_2, točno znam kako ti je i vjeruj mi više me bolilo kad me grizla bez zuba nego sa zubima.. Možda te utješim malo, kad su joj izbilegornje jedinice i dvojke to se puno rijeđe događalo.. evo, sad se niti ne sjećam kada me zadnji put ugrizla.. znam da je zadnjih nekoliko puta bilo po noći u snu.. i da, brojala sam zvijezde (a imam visoki trag tolerancije boli).. proći će sigurno..

Najgore mi je bilo kad bi me namjerno ugrizla i držala i vukla bradavicu sa osmjehom na licu, nisam znala bi li se smijala ili plakala..

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

kad nije imala zube bolilo je al ni priblizno kak sad....evo vec mj i pol trpim i postaje sve sve i sve jace...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Držim fige da prestane gristi. Moja srećom još nema zube, ali tak me grizne pa se smije ( s bradavicom u ustima).

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

je i moja grize i smije se, pogotovo ako ja nedaj boze ne gledam 2 sekunde nju nego npr kroz prozor...istu muku mucim i nazalost nemam pametan savjet, samo sto me moja sad pocela gristi i za ruku, nogu, gdje god me dohvati...rastu joj zubici...ali ne znam samo zasto tatu ne grize, e to me ljuti...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Držim fige da prestane gristi. Moja srećom još nema zube, ali tak me grizne pa se smije ( s bradavicom u ustima).
    pa još zafrće

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mene malac znao ugrist dok su mu izlazili zubići. sada ima 2god i 4mj i ne pamtim kad me zadnji put ugrizo.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da probaš staviti šeširić da si zaštitiš bradavicu?

i ja sam imala isti problem
    ali riješenje nije primjenjivo na tako malu bebu

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

hm...prije dva dana izbila i gornja tri (sad ima 5) i od tad me nije ugizla...izlgeda da si je ona grizenjem pomagala....

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mene je moja opet počela gristi.. Sigurno će i njoj zubići uskoro..
    Posljednje uređivanje od klaudija : 11.12.2010. at 11:11

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Već pet zubića ima!!? Mrak! Izdrži Angelina, bude prestala. Tak je i moja starija delala al sam prestala vikat od boli, stisnula zube i šutila, nije joj bilo baš tak interesantno onda gristi me...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •