Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: karakter bebe in utero i njen uticaj na majku :)

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno karakter bebe in utero i njen uticaj na majku :)

sta mislite o tome da li bebe izrazavaju svoj karakter dok su jos kod nas? naime, na stranu mucnina, evo sad je prestala, ali ja i dalje jedem ono sto jede mm i jednostavno ne mogu da jedem ono sto sam inace obozavala. tako da mi je ishrana vrloooo jednostavna i svodi se na tijesto i krompir! a ja sam tako svasta voljela da jedem a sad mi sve te stvari ne padaju na pamet i zapravo ako ih kojim slucajem pojedem jednostavno mi ne pasu i osjecam se lose.
    druga stvar, zivimo daleko od bliskih ljudi i nikakav mi nije problem dane i noci provoditi sama vec godinama (mm radi u smjenama) ali sada osjetim da mi jako fali drustvo.
    sve u svemu nisam kao prije i sve vise sam uvjerena da je to sada beba a ne ja. sta mislite??

tini avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja mislim da su ti sve to hormoni...ne znam koliko si trudna...ja do 15. tj nisam mogla staviti čokoladu u usta,a inače je obožavam...sada u 20.tj ništa mi se posebno ne jede...a šta se tiče usamljenosti, MM je doma i samo kad ode pola sata na kompjuter ja mu prigovaram da uvijek sjedim sama...

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

To što opisuješ si Ti i Tvoja trenutna hormonalna slika...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

cure nemate nimalo maste
    zaboravila sam dodati da se budim u 6 iako recimo ne moram na wc. i onda ja mislim da je to beba budna

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hormoni ili volja bebe? nema veze što je realnije, kad je ovo drugo puno

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ninjtje, ako si u pravu, onda je moj drugi sin pravi mali emotivac
    Ja inace ne placem za svaku sitnicu, ali u ovoj trudnoci.......majko mila...
    Moram reci MM-u da se sljedeci put ne cudi sto sam osjetljiva jer to nisam ja, to je nas sin!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •