Dakle ispod onih svih kobasa na vratu jako joj se izlizao vrat. Mazala sam bepantenom, neko vrijeme je bilo dobro, ali sada se to toliko izlizalo, crveno je i jedva se do toga dođe, stalno je u trenju i ja više ne znam kako da to izlječimo. Najgore je što je teško dostupno i jako teško ja njoj uspijem glavu dignuti toliko jako da dođem do toga i da to kvalitetno riješim...I još iza uheka ima nekaj tak čudno...Inako iza resica kao da joj ej kožica isto tako izlizana, ali kud baš iza uha? I nekako joj je to isto crveno i kao da slini. Kaj je to, od čega to? Da nije dermatitis????
Ela će sada 4 mjeseca.

E i još nekaj...neki dan joj je trbuščić bio crven i pod prstima se osjetilo hrapavo, kao mali sitni prištići. Crvenilo se povuklo za neka dva dana u potpunosti, ali ostalo je cca 4-5 malo većih prištića, crvenih, kao s nekim mjehurićem na vrhu i to se sada polako suši. Kaj bi pak to moglo biti. Naručeni smo kod pedijatra 29. ali voljela bih ipak nešto poduzeti do tada. Ovaj vrat je stvarno koma...Mada nije ona ni cendrava ni nervozna...