Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Problem s probavom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ne gledaj na količinu koju pojede već daj kad je gladna. Moj je malac od početka jeo svaka dva i pol do tri sata, bili smo na kombinaciji mog mlijeka i ad-a. Jednostavno je takva beba. Evo i sad kad smo na dohrani on jede svako malo ali manje količine. I kad smo prešli na dvojku, on je jeo iste količine i bio gladan nakon jednakog vremena. Ima devet i pol mjeseci i još uvijek ne jede više od 200 ml mliječnog obroka. Mi smo imali sreću da je jako rano počeo spavati cijelu noć i nije tražio jesti, ali sjećam se da je bio jedan period, ne znam točno koliko je bio star, mislim da oko 7-8 mjeseca, kad se počeo buditi po noći i tražiti bocu. To je trajalo nekih desetak dana i jedne noći prestalo. Da li malecka uvijek pojede cijeli obrok ili ostavi? Možda joj je ova količina tijekom dana premalo, pa uvedite još jedan obrok.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ona ti pojede ujurto 210 mL onda oko podneva isto, popodne pojede 160mL i onda navečer 210 između joj dam čaj. Ona je isto beba koja je spavala cijelu noć od navršenih mjesec dana do 4,5 mjeseca i tad je počela mrljat prije je sisala palac i onda odjednom prestala usput natečene su joj trojke pa vjerovatno i to ima nekakve veze. Ako se probudi u noći oko dva onda joj dam jesti a ako se probudi oko 5 ili 6 ujutro dam joj čaj da odspava koji sat. Ona kad je samo sisala imala je tri obroka u 24 sata i samo je spavala a sad mi je to velika promjena. Fali mi cijela noć za spavanje.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Elena 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ona ti pojede ujurto 210 mL onda oko podneva isto, popodne pojede 160mL i onda navečer 210 između joj dam čaj. Ona je isto beba koja je spavala cijelu noć od navršenih mjesec dana do 4,5 mjeseca i tad je počela mrljat prije je sisala palac i onda odjednom prestala usput natečene su joj trojke pa vjerovatno i to ima nekakve veze. Ako se probudi u noći oko dva onda joj dam jesti a ako se probudi oko 5 ili 6 ujutro dam joj čaj da odspava koji sat. Ona kad je samo sisala imala je tri obroka u 24 sata i samo je spavala a sad mi je to velika promjena. Fali mi cijela noć za spavanje.

To nikako nije bilo dobro.Dojena beba ne može imati samo tri podoja u 24 sata, to je premalo za dijete od nekoliko mjeseci!! Tada je vjerojatno spavala jel je bila preslaba od gladi.Sad na AD isto tako, normalan je da jede svaka četri sata , te da dobije i po noći bočicu mlijeka ako se probudi.Ako spava ne treba ju buditi. Koliko razumijem ona se probudi jednom ili dva puta po noći i traži mlijeko. Pa to je normalno i uopće nije puno obzirom da ona preko dana ne jede često. Ako trebaš noćni odmor mogla bi dogovoriti da ju netko drugi nahrani pred jutro oko 6 ako si joj ti davala bočicu u 2 sata.

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

elena, ne zaboravi i masazu stomaka. ista kakva se radi kada bebe imaju kolike. barem dva puta dnevno, npr. desetak minuta ujutro i uvece.
    onako - fino, se stomak izgnjavi, ako sve dobro radis beba se smiri i vidis da joj prija, osim toga cujes kako gasovi izlaze van i prducka kao mali balon.
    ukrug, uvijek u pravcu kazaljke na satu, takodje 'vodenica' pokreti, evtl. u kombinaciji sa primicanjem koljena prema stomaku, za slucaj da nisi bas vjesta, ima divnih klipova na youtube. good luck

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj hanumica fata prvotno napisa Vidi poruku
    elena, ne zaboravi i masazu stomaka. ista kakva se radi kada bebe imaju kolike. barem dva puta dnevno, npr. desetak minuta ujutro i uvece.
    onako - fino, se stomak izgnjavi, ako sve dobro radis beba se smiri i vidis da joj prija, osim toga cujes kako gasovi izlaze van i prducka kao mali balon.
    ukrug, uvijek u pravcu kazaljke na satu, takodje 'vodenica' pokreti, evtl. u kombinaciji sa primicanjem koljena prema stomaku, za slucaj da nisi bas vjesta, ima divnih klipova na youtube. good luck
    Moja malena ima pavlikove remenčiće pa stoga nikako ne mogu ju masirati ili pak vježbati s tim se borim preko tri mj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •