Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Problem s probavom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

elena meni se nekako čini da je bebica ipak gladna. Ne bih joj davala čaj jer to nije rješenje (to su sigurno "bakini savjeti", i meni su tak govorili ali ipak sam davala mlijeko ako je tražio). Sjećam se da je moj malac na početku, kad još nisam kužila da nemam dovoljno mlijeka, plakao i izgledalo je kao da se grči, a zapravo je bio gladan. Ne čini mi se kao neki veliki problem jednom u noći nahraniti bebicu, pa ne traje to dva sata. I da, protivnik sam hranjenja "po satu", daj kad je malecka gladna. Ni mi odrasli ne jedemo baš uvijek u isto vrijeme i iste količine. Ljubi bebicu i uživaj u svakoj minuti provedenoj s njom

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Tattoo prvotno napisa Vidi poruku
    elena meni se nekako čini da je bebica ipak gladna. Ne bih joj davala čaj jer to nije rješenje (to su sigurno "bakini savjeti", i meni su tak govorili ali ipak sam davala mlijeko ako je tražio). Sjećam se da je moj malac na početku, kad još nisam kužila da nemam dovoljno mlijeka, plakao i izgledalo je kao da se grči, a zapravo je bio gladan. Ne čini mi se kao neki veliki problem jednom u noći nahraniti bebicu, pa ne traje to dva sata. I da, protivnik sam hranjenja "po satu", daj kad je malecka gladna. Ni mi odrasli ne jedemo baš uvijek u isto vrijeme i iste količine. Ljubi bebicu i uživaj u svakoj minuti provedenoj s njom
    Nije gladna sad ima 4 obroka između voda ili čaj i opet je počela spavati cijelu noć. Nisu sve bebe papalice kao što je i moj sin bio. Ona meni dobro napreduje nije buco nego je baš taman tako tvrdi i doc.
    Posljednje uređivanje od Elena 2 : 21.12.2010. at 13:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •