-
ponestalo mlijeka preko noći, gljivična infekcija ili nešto treće??
Što više tražim po netu to manje znam
. Bebica je stara 20 dana i do prije dva dana smo patili sa oštečenim i bolnim bradavicama. Sad smo to napokon zaliječili, međutim kao da sam doslovno preko noći ostala bez mljika...a vjerujem da je to nemoguće da je nešto drugo u pitanju. Beba je nakon cikanja ajala po 2-3 sata u komadu a sad ne spava nit sat, budi se i kao da se nije dosta najela. Po noći se budio 3-4 puta, cikao i dalje zaspao a sad se već dvije noći budi 5-6 puta i samo se nikako ne može najesti. Stavljam ga na prasa svakih sat al njemu kao da nije dosta. Stalno se mrnji i plaće. Pelenu mijenjamo 5 puta dnevno. Uvijek je mokra i ima stolicu 2-3 puta kroz dan i to zlatne boje. Znači da bi prema tome trebao biti sit ili?? Inače, primjetila sam da ima bijele naslage na jeziku koje nikako da odstranim pa sam čak počela sumnjat u gljivičnu unfekciju. Jel moguće da radi infekcije ne može jesti?? Da su mu podoji bolni? Ja ponekad znam osijetit duboku i oštru bol u dojci nakon podoja,ali ne svaki put...Jel moguće da je došlo do skoka u razvoju pa mu samo treba malo više mlijeka?? ili što?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma