Imam bebu od 2,5 mjeseci, dojimo.
Pošto imamo jake grčeve prije 15-ak dana smo dali bebi cucu ( kako da se malo smiri), koju je ona prihvatila ( navikla se) prije 7 dana, juče smo skontali da beba na sikani nakon što utoli prvu glad samo cucla, kao da je cuca.
Mislim da se meni proizvodnja mlijeka smanjila i da nemam dovoljno za bebu, iz dojke uspijevam izdojiti 20-ak mililitara.
Osjećam se sumanuto, šta da radim ???
Beba ne pokazuje znake gladi vesela, pelene su popiškene, bar 6 dnevno, neke više, neke manje.
Beba je prvi mjesec dobila 600 grama, a idućih 40 dana 670 grama, nije baš da kvasa.
Savjetujte

Odgovori s citatom

Uživaj u svojoj ljepotici i samo ne kloni duhom, nema boljeg osjećaja nego kad izdržiš kroz te probleme dojenja na početku, srce ti bude ogromno kad imaš već veče dijete i ono samo otkopčava košulju i traži papat - mi smo sad u toj fazi, ludo je
. Ako tebi beba izgleda dobro, ima 5-6 popiškanih pelena, na težini uredno dobiva, nemoj toliko brinuti.
Koliko bebici treba, tj. koliko popije iz dojke, toliko će biti novog mlijeka za njega. Ako siše dudu umjesto dojke ne stimulira proizvodnju mlijeka i ona se smanji.