Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: HZZO - Poliklinika Cito i privatno kod Lučingera

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno HZZO - Poliklinika Cito i privatno kod Lučingera

Da li netko ima informaciju kakav je status s te dvije poliklinike???
    Dr. Lučinger je rekao da postoji mogućnost u 2011 g. da naprave ugovor s HZZO-om, a Cito, negdje sam pročitala da rade na tome....

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Cito već ima potpisan ugovor s HZZO-om i to koliko znam 50 postupaka godišnje, tako i poliklinika IVF u Zagrebu, nažalost Lučinger još nije potpisao ugovor, navodno hoće u 2011.g.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kako čujem CITO je već gotovo ispunio kvotu, dok IVF poliklinika i nije. oni su podekipirani, ostao je samo dr Š, koji unatoč činjenici da je veli stručnjak nema razvijeni people skills pa možda u tome treba tražiti razloge njegove nepopularnosti...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

na žalost, mislim da je cito ispunio, ne već gotovo, već sasvim.
    upit im se uvijek može poslati na mailove navedene u dijelu kontakti na stranici cito.hr

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni je prije jedno mjesec dana dr.Poljak iz Cita odgovorio na mail da pune listu za 2011 i da dođem što prije na dogovor ako mislim preko hzzo-a. A ja sam čula da su dobili 100 postupaka godišnje, a ne 50.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a moju frendicu je prije par dana odbio, rekao je da je popunjeno

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Cito 100 postupaka preko hzzo-a.
    Velika je gužva, ali nazvite i pitajte.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

hm, 100 postupaka godišnje, tako sam i ja čula ali mi je jedna forumašica (znat će ista na koju mislim) ispravila moj tada kao krivi podatak da je to ipak 50 postupaka godišnje, odnosno 100 u dvije godine.

Ali svejedno, malo je i 100 godišnje....................

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Curke hvala na informacijama.......
    Zvala sam Cito i naravno kako što ste navele, popunjeno je, te jedino postoji mogućnost ako netko odustane.....

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo, ja sam ta! Očito sam fulala, ali nenamjerno. Meni je dr. P. u rujnu rekao da su dobili 50 postupaka?? Sad mi se čini da je možda mislio 50 do kraja godine, i sorry ako sam dala krivu informaciju ali tako je meni rečeno.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jučer na kavi je jedna forumašica rekla da je zvala i dobila termin u Citu u 7.mjesecu (iskombinirat će s ljetovanjem). Mora poslat poštom sve nalaze.

A možda se treba biti uporan, odnosno, možda je dobro doći osobno, platiti prvi pregled, pa se probati dogovoriti za dalje...

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

AuroraBlu kada si ti dobila termin?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja ću u 4.mjesecu

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cure, ja preporučam da pošaljete mail dr. Poljaku sa kratkom anamnezom i pitajte za termin i sve što vas zanima. Vrlo brzo odgovore i puno je lakše nego telefonski.
    Sretno svima!

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Dogovorila sam pregled i konzultaciju u 1.mjesecu, onda vam javim šta sam se uspjela dogovoriti. Dali postoji mogućnost da na Vuk Vrhovcu dobijem karton na posudbu ???

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hej
    dali netko zna kolika je cijena ivf kod Dr.Lučingera

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    hej
    dali netko zna kolika je cijena ivf kod Dr.Lučingera
    ivif-icsi -9250kn- bez ljekova

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Curke evo noviteta; bila sam u Cito i dogovorila termin za 4 mjesec(HZZO). Dr. P. je super, kratak i jasan, spermiogram dobijete za 30min. O poliklinici samo mogu reći sve naj. Sada prikupljam potrebnu papirologiju, a sve ostalo Vam pišem. Pozdrav......

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bravo ira! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude uspješan!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Ira prvotno napisa Vidi poruku
    Curke evo noviteta; bila sam u Cito i dogovorila termin za 4 mjesec(HZZO). Dr. P. je super, kratak i jasan, spermiogram dobijete za 30min. O poliklinici samo mogu reći sve naj. Sada prikupljam potrebnu papirologiju, a sve ostalo Vam pišem. Pozdrav......
    ma stvarno me CITO oduševljava svaki dan sve više i više
    Posljednje uređivanje od sretna35 : 09.02.2011. at 12:41

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ima li itko info da li je dr. Lučinger uspio sklopiti ugovor s HZZO-om?

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa Vidi poruku
    ima li itko info da li je dr. Lučinger uspio sklopiti ugovor s HZZO-om?
    I ja bi rado ovo znala.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

najljepnice od HZZO-a i Croatia osiguranja nema nigdje.. ali možda netko ima neku info više.. ja sam sutra kod njega pa ću ga pitati

MAJA14 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    najljepnice od HZZO-a i Croatia osiguranja nema nigdje.. ali možda netko ima neku info više.. ja sam sutra kod njega pa ću ga pitati
    jesen82 želim ti sreću i bila bi zahvalna za informaciju ako nešto saznaš

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Sretno

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jesen82 čekam odgovor

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa Vidi poruku
    jesen82 čekam odgovor
    sorry cure, nemojte me ubiti... totalno sam smetnula s uma jer su mi zadnja 2 ultrazvuka bila totalni stres a mislim da će tako biti do punkcije(stalno nešto kod mene)... u pon sam opet kod doca i obećajem da ću saznati.. ljubim vas sve

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo cure.. pitala sam.. za sada nema ugovora sa HZZOM kod dr.L i ne zna se kada će biti...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    ivif-icsi -9250kn- bez ljekova
    Skoro sam opala sa stolca!!! Što to toliko košta????? Lijekove sam kupuješ. Znači cijena same usluge je 9250 hrk. Ne kužim zašto to toliko mora koštati. Užas. Na te pare dodam još dva puta toliko i idem recimo u Prag!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Sonječka prvotno napisa Vidi poruku
    Skoro sam opala sa stolca!!! Što to toliko košta????? Lijekove sam kupuješ. Znači cijena same usluge je 9250 hrk. Ne kužim zašto to toliko mora koštati. Užas. Na te pare dodam još dva puta toliko i idem recimo u Prag!
    pa toliko je manje više cijena u svim privatnim klinikama u Zagrebu...

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    pa toliko je manje više cijena u svim privatnim klinikama u Zagrebu...
    Ne, nije....zapravo, osim CITA, ovo je najskuplje

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj TrudyC prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, nije....zapravo, osim CITA, ovo je najskuplje
    ajde dobro...meni se činilo da se svi i Vili i IVF vrte oko tih cijena.. a i Podobnik ako se ne varam.. ali dobro..

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

A koje su cijene u ostalim klinikama ? Meni se isto nekako činilo da se svagdje cijene vrte tu negdje...

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jeli možda netko zna koliko je cijena ivf-icisi u vili polikliniki,ima neka mala odstupanja u cijeni ,ja kad sam malo pregledavala na pr. u cito mi je najpovoljnije jer kod njih je ivf.icisi 10 000 kn. s time da u toj cijeni ti je i zamrzavanje 3 js,i još ako platiš gotovinom dobiješ 5% popusta,to te izađe ko kad platiš ovu standardnu cijenu od 9 250 jer na tu cijenu plaćaš i neki h 100kn za transfer novca,a nemaš zamrzavanje js. to plačaš naknadno ,

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    jeli možda netko zna koliko je cijena ivf-icisi u vili polikliniki,ima neka mala odstupanja u cijeni ,ja kad sam malo pregledavala na pr. u cito mi je najpovoljnije jer kod njih je ivf.icisi 10 000 kn. s time da u toj cijeni ti je i zamrzavanje 3 js,i još ako platiš gotovinom dobiješ 5% popusta,to te izađe ko kad platiš ovu standardnu cijenu od 9 250 jer na tu cijenu plaćaš i neki h 100kn za transfer novca,a nemaš zamrzavanje js. to plačaš naknadno ,
    mislim da je u Viliju isto oko 9000 bez ljekova...nešto malo više-manje

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Curke, da li mi možete preporučiti psihologa preko HZZO, naravno Milinovićev zakon, probala sam u Samoboru ali me dr.uvjerava da platimo 150,00 kn po osobi i to je to. E dragi Milinoviću žao mi je ali nemam novaca za bacanje.....

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

U Viliju je IVF 7400kn,a ICSI 9100kn..Nisam sigurna šta je sa zamrzavanjem-jer nisam imala ništa za smrznut,ali mislim da sam čula da je to uračunato u cijenu,a valjda odleđivanje se plaća..Velim,za taj dio nisam sigurna.
    To je info koju znam iz 11.mjeseca 2010.
    Da li se šta promijenilo,tj.poskupilo,ne znam.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Sonječka prvotno napisa Vidi poruku
    IVF u Pragu je 1600 (uz oplodnju svih jajnih stanica te zamrzavanje embrija), a kad se ide na FET-onda se plaća 600 eura. Smještaj se plaća oko 30-40 eura, a hrana je u rangu naših gableca. Toliko o usporedbi cijena za oplodnju 3 jajne stanice ili svih.

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    U Viliju je IVF 7400kn,a ICSI 9100kn..Nisam sigurna šta je sa zamrzavanjem-jer nisam imala ništa za smrznut,ali mislim da sam čula da je to uračunato u cijenu,a valjda odleđivanje se plaća..Velim,za taj dio nisam sigurna.
    To je info koju znam iz 11.mjeseca 2010.
    Da li se šta promijenilo,tj.poskupilo,ne znam.
    nama rečeno 9500 kn sa zamrzavanjem js...znaš li je li i anestezija uključena u cijenu, ili se plaća posebno kako je bilo prije?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivica, anestezija se plaća posebno ( odmah nakon punkcije) i košta 700 kn... ovo je info iz 12 mjeseca

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    IVF u Pragu je 1600 (uz oplodnju svih jajnih stanica te zamrzavanje embrija), a kad se ide na FET-onda se plaća 600 eura. Smještaj se plaća oko 30-40 eura, a hrana je u rangu naših gableca. Toliko o usporedbi cijena za oplodnju 3 jajne stanice ili svih.
    da ne bi bilo zabune IVF+ICSI u PFC(Prag) je 1600+400=2000 eura, to uspoređujemo sa 9250 kn...
    ali je najveća razlika u normalnom zakonu i mogućnosti zamrzavanja...

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Draga Ira!

Mi smo psihologa i pravnika riješili u Obiteljskom centru u Zg. Adresa je Preobraženska ulica 4 (to je kod Cvjetnog) pa nazovi i objasni da ti treba savjetovanje za postupak. Jako su ljubazni, mi smo dobili termin brzo (mislim za tjedan-10 dana) i oba su savjetovanja besplatna.

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hvala ti sarahkay, našla sam centar na internetu, ali sam se u međuvremenu zapisala u Vinogradskoj pa mi je bed odustati obzirom da me žena ugurala preko reda,a glede pravnika suprug je pronašao preko poznanika. Moram naglasiti da su iz Obiteljskog centra svijetla točka u ovom našem riješavanju i prikupljanju papirologije, jako su ljubazni i susretljivi......I još jednom hvala.......
    Posljednje uređivanje od Ira : 19.02.2011. at 08:11

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Info; obavila sam sve pretrage, proslijedila dr. te sam dobila hormone Menopur i Decapepty(sve je ok osim prolaktina 31,4, nadam se da to neće štetiti). Slijedeći tjedan krećem s pikanjem, te se onda selim u Dalmaciju. Javim se za oko mjesec dana s naravno pozitivnim rezultatom........

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ira prolaktin može biti problem i za to postoji terapija Bromergon ja je uzimam, daj još malo provjeri sa svojim dr. dok ne počneš s pikanjem

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo našla sam nešto više o tome

Prolaktin i sterilitet

Prolaktin omogućava dojenje. Istovremeno koči ovulaciju. Zbog toga žene u prvim mesecima dojenja teško ostaju u drugom stanju. Da bi ostvario svoju ulogu prolaktin je tokom dojenja i trudnoće normalno viši nego van tih perioda.

Pod uticajem pojedinih lekova, bolesti, ali i fizioloških stanja (stres, stimulacija bradavica, seksualni odnos) dolazi do porasta prolaktina - hiperprolaktinemija. Menstruacioni ciklus se remeti i oplodnja je nemoguća. Kod nekih žena su menstruacije uredne, ali bez ovulacije (anovulatorni ciklusi), tako da i kod njih trudnoća nije moguća dok se prolaktin ne normalizuje.

Normalne vrednosti prolaktina u krvi van trudnoće i ako je od porođaja prošlo više od godinu dana su između 30 i 600mlU/l. Referentne vrednosti se razlikuju od laboratorije do laboratorije. Takođe, se razlikuju u pojedinim fazama menstrualnog ciklusa, jer na nivo prolaktina utiču estrogen i progesteron, čiji se nivoi menjaju tokom ciklusa.

Ako je prolaktin iznad normalnih vrednosti može postojati galaktoreja, što predstavlja lučenje mleka kada mu nije vreme - van trudnoće i perioda dojenja. Drugi problemi izazvani hiperprolaktinemijom su neplodnost, bolne, osetljive i uvećane dojke, kao i smanjenje libida.

Ira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mali Mimi, toliko sam u gužvi na posla, te nikako da stignem nazvati svoju dr. da je pitam, ali sam negdje pročitaka da je to i hormon stresa pa se nadam čim otiđem prema jugu da će se prolaktin normalizirati. Svakako hvala ti na informaciji, budem se konzultirala s dr. A i još sama pomisao na pikanje hormoni luduju......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •