Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: sol?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja jedem potpuno neslano. Tj kuvam potpuno neslano, zivimo sa mojim roditeljima i mama ima zdravstveni problem pa jede neslano. Solim samo supu. E sad, MM obavezno dosoljava jelo, ja kako kad, a moji roditelji i dete uopste.
    Sto se joda tice, mi jedemo jako puno morske ribe, koja je po sebi malo slana. Mislim da nam je to dovoljno.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jedem potpuno neslano. Tj kuvam potpuno neslano, zivimo sa mojim roditeljima i mama ima zdravstveni problem pa jede neslano. Solim samo supu. E sad, MM obavezno dosoljava jelo, ja kako kad, a moji roditelji i dete uopste.
    Sto se joda tice, mi jedemo jako puno morske ribe, koja je po sebi malo slana. Mislim da nam je to dovoljno.
    ja i MM jedemo uglavnom neslanu hranu, tako jedu i moje cure koje imaju 11 mj. soli ima u nekim gotovim prehrambenim proizvodima, tako da nema potrebe uvoditi sol bar još par mjeseci.službeni pedijatrijski stav stvarno kaže da ne uvodimo sol prvih 12.mj.(pa ima soli u kruhu...i ostalim proizvodima, ali ono što ja kuham uglavnom je neslano ili ima vrlo malo soli)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •