Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: polozaj u slingu, kako? i kada? - dijete od 3 mj

abeja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno polozaj u slingu, kako? i kada? - dijete od 3 mj

Beba ima tocno 3 mj i pokusavam je staviti u sling sa nogama prema vani. Gledala sam ove upute zolowear wearing i po ovome taj polozaj moze biti za bebe od 0-3 - Tummy to tummy - legs out, ali moja beba to ne moze... jednostavno ne moze tako saviti nogice prema gore kako bi trebala.
    Za sad je uspijevam nositi samo sa nogicama unutra, a kolijevka polozaj nije nikad uspio.
    Zanima me da li je to ok da beba od 3mj ne moze stavit tako nogice i sa koliko mj ce moci?
    Kako vi nosite tako male bebice u slingu?

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ne mogu ti baš puno pomoći jer smo mi odmah svladali koljevku i t2t sa nogama vani. Ali mislim da bi se otpočetka beba trebala moći tako nositi. Ne znam u čemu je kod vas problem.

abeja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Neznam da li je to zbog pelena ili neceg drugog ali ne mogu mu saviti nogice tako da mu koljena budu iznad guze... neznam kako da objasnim... kad je gol mogu mu tako savit noge kako treba ali kad ga pokusam stavit u sling ne mogu... kao da ima prekrute noge ili mozda prekratke pa zbog pelena ne ide... hmm.. sad se vec malo brinem.
    Posljednje uređivanje od abeja : 05.12.2010. at 22:10

abeja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

sutra cu slikati pozu pa ce mozda biti jasnije, ali mislim da ima kratke i debele nogice

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj abeja prvotno napisa Vidi poruku
    sutra cu slikati pozu pa ce mozda biti jasnije, ali mislim da ima kratke i debele nogice
    Nema to veze sa debljino i dužinom nogica )

Meni je to bio najkalši i jedini polažaj u kojem su se moji klinci kao male bebe htjeli nositi.

Hajde, stavi sliku pa da vidimo što nije ok

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam doslovce od rođenja nosila tummy to tummy s nogama vani. potrazit cu sliku pa stavim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo je buddha položaj, tu je stara 3 mjeseca

http://public.fotki.com/Lutonjica/ma...fotke0084.html

abeja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

evo slike http://imgur.com/TfQMK ovo je maksimalno koliko moze saviti nogu u koljenu kad ima pelenu, a kako sam skuzila za sling treba biti vise savijeno da bi mu tkanina isla ispod guze...

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma meni sve izgleda normalni i komotno bih mogao u sling

Vidim da si u Ri pa ako želiš ti mogu jedan dan pokazati kako

abeja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Ma meni sve izgleda normalni i komotno bih mogao u sling

Vidim da si u Ri pa ako želiš ti mogu jedan dan pokazati kako
    Moze, to bi bilo super! Javim ti se na PP pa se dogovorimo kad, kako i gdje. Hvala
    Bas sam jucer opet probala i ne ide... vjerojatno radim nesto krivo i onda se i on iznervira.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ja sam se isto dugo borila sa slingom. jednostavno nije išlo a nisam mogla skužiti zašto. a nije mi imao ni tko pokazati. čitala sam upute na različitim stranicama i sve mi je bilo savršeno jasno, al nikako nije išlo. i samo odjednom smo se počele ugodno osjećat i beba i ja u takvom odnosu i od tad sve štima, a ništa ne radim drugačije nego prije (bar mislim). od negdje kad je cura imala oko 4mj.
    samo ne odustaj. budete vi to savladali.
    Posljednje uređivanje od ddee : 07.12.2010. at 09:59

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nije premali niti za sling niti za maramu, ti još nisi vješta.
    Ja sam svoju nosila od tjedan dana i u slingu i marami. Također se nudim za pomoć. Nošenje bebe mi je toliko olakšalo njenih prvih godinu dana da sam ga propagirala kao jehovin svjedok.
    Slike (na nekima je položaj i meni i njoj super, a na nekima dijete ispada iz marame/slinga):
    http://picasaweb.google.com/bsmilovic/PixieKidSlingNebo
    http://picasaweb.google.com/bsmilovic/EllarooMarama
    http://picasaweb.google.com/bsmilovic/CalinBleuMarama

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mene zanima zašto svugdje upozoravaju da je nošenje na boku za djecu koja samostalno sjede? Pa zar nije i tako beba u ispravnom položaju (nogice tj. koljena visoko iznad guze?) Mislim da bi moj mališa uživao tako jer mu je dosadno biti okrenut prema meni a buddha je meni jako neudoban i težak

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Osim položaja nogu koji si opisala, leđa djeteta trebaju biti čvrsto poduprta da prenose težnu djeteta, da nije opterećenje samo na kičmi. Kao kada ga nosiš na rukama, pa mu čvrsto stisneš leđa prema sebi da ti ne ispadne i ne iskrivi se. Na boku ne možeš postići takvu čvrstinu.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a-haaa Znači, kad bi ga stavila na bok u biti mi je isto kao da sam ga posjela zato što nije cijelim tijelom oslonjen na mene
    Sad mi je napokon jasno. Dakle, dok se ne posjedne sam ništa od boka? Ufff... Tko će to dočekati , kćer mi je bila brza po razvojnim fazama i posjela se tek s 8 mjeseci a sin mi je lijeeeeeen... On neće sjest do 1. rođendana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •