Results 1 to 50 of 95

Thread: U kojem tjednu trudnoce su vam se pojavile strije?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    koksy's Avatar

Sa Svenom sam imala ogroman, al bas ogroman trbuh ali sam strije dobila samo po vanjskoj strani bedara, ima ih dosta al su sitne i bijele, dobila sam i 2-3 po sisama kad je doslo mlijeko pa sam izgledala ko Pamela Anderson, doslovno sam se sama sebe prepala kad sam se vidjela u ogledalu
    Imam velik oziljak od slijepog crijeva, rez se bio otvorio nakon vadenja konaca i nikako to nije dobro zaraslo pa mi se taj rez malo prosrio, onako se jedna crta jos napravila tamo gdje je bio konac.
    Mislim da je bademovo ulje, obicno iz ljekarne, doprinjelo tome sto nema strija jer inace imam suhu i ne bas elasticnu kozu. Nakon poroda mi je jos godinu dana koza gdje sam mazala bila preeedivno mekana.
    Sad je jos prerano za strije, tek sam 17 t. al vec sam se pocela mazati.

zadarmamica's Avatar

ja se mažem sa kremom ELANCYL. prva trudnoća. u 30.tjednu sam sad,i na drobu nemam ništa, ni po bedrama.ali cice su katastrofa.svaki dan izađu nove strije. jedne se izbjele, drugi dan me docekaju nove ljubičaste. rekla mi frendica da tribam stalno mackati,al meni se neda to.

andynoa's Avatar
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Quote Originally Posted by zadarmamica View Post
    ja se mažem sa kremom ELANCYL. prva trudnoća. u 30.tjednu sam sad,i na drobu nemam ništa, ni po bedrama.ali cice su katastrofa.svaki dan izađu nove strije. jedne se izbjele, drugi dan me docekaju nove ljubičaste. rekla mi frendica da tribam stalno mackati,al meni se neda to.
    dovoljno je da trbuh namažeš svaki dan poslije tuširanja jako masnim mlijekom za tijelo, te ces tako spriječiti nastanak strija i pucanje trbuha...