Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Zubi gornje dvojke prije jedinica

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno Zubi gornje dvojke prije jedinica

Ne znam da li ima ova tema ali me zanima da li ima još beba koji imaju čudan redoslijed izbijanja zubi. Naime mojoj maleckoj su prve donje jedinice izbile sa 5 i pol mjeseci a sada sa 8 gornje dvojke a od jedinica ništa, to mi je stvarno čudno. Ima li još netko s takvim iskustvom i ako da kad su nakon toga izašle gornje jedinice.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ima nas još, dobio je dvojku lijevo pa nakon otprilike tjedan dana jedinicu, za nekih 3 tjedna jedinicu desno, dvojke još nema a prošlo je možda i mjesec dana.
    najbolje mi je bilo kad bi nakrivio usta tako da može škripati zubima, onako u križ.
    izbit će, pomalo.
    samo su još slađi kad se nasmiju.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mojoj T. su prvi zubi bile gornje dvojke - izgledala je ko vampiric
    najbolji je bio muz kad je zabrinut pitao jesu li mozda to razmaknute jedinice
    tek nakon kojih tjedan-dva-tri su pocele donje jedinice pa onda i gornje, ma nered zivi
    al bila je preslatka svakako
    Posljednje uređivanje od summer : 06.12.2010. at 11:29

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    najbolji je bio muz kad je zabrinut pitao jesu li mozda to razmaknute jedinice

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I D su prvo izbile dole jedinice a onda gore dvojke pa jedinice. A više se ne sjećam koliko je prošlo od izbijanja dvojki do jedinica. Poslije je sve išlo po redu.

K je prvo dobila dole jedinice, a onda joj je gore izašla dvojka desna pa jedinice (desna pa lijeva) i onda lijeva dvojka. Ta četiri zuba gore su joj izašla u nekih mjesec dana. Sad čekamo dalje.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i Roko je dobio prvo gornje dvojke, pa onda donje jedinice, pa tek onda gornje jedinice
    Korina je dobila prvo donje jedinice, pa gore dvojke i sad ide i druga gornja jedinica

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ajme koliko brojeva u slovima

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I kod nas isto prve gornje dvije dvojke,a sve ostalo po manje više uobičajenom rasporedu. Sjećam se da kada sam otkrila te dvije dvojke,prvo što mi je palo na pamet bilo je;nije valjda da mu jedinice neće ni narasti(paničar he,he)

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Da to je i meni bilo prvo, pa sam kao neka luđakinja gledala zubno meso i da li se naziru jedinice ili ne, sad se više ne brinem kad vidim da se to događa ne baš rijetko koliko vidim, ma samo si zamišljam kako će smiješno izgledati. A možda joj ubrzo narastu i jedinice. Uglavnom thanks na brzim odgovorima.

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Lira je dobila gornje dvojke s osam mjeseci, a gornje jedinice mjesec dana poslije.

http://public.fotki.com/AuraMonroe/bebe/3665.html

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Thanks cure na informacijama, malo mi bilo čudno, ja se uplašila da joj jedinice neće izrasti.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    Tipična M provala

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja malena dobila doljnje jedinice tek s 10mj, a sad s nepunih godinu dana izbila gornja dvojka ili trojka. Tako je daleko od centra i stoji sama da nemam pojma koji je to uopće zubić...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

znači moguće je! ja sam upravo na Borni primjetila crvenu točkicu na mjestu dvojke ili trojke, pa mi je skroz čudno jer mu je to prvi zub, ako uopće bude zub? natečeno mu ja malo i baš je onako neka crvena rupica točkica. ima 5 mjeseci i 9 dana

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ma sve ti je moguće, ja danas bila kod pedice na kontroli i tak joj velim a ona meni veli da nema pravila.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I mojoj mrvici su narasle prvo gornje dvojke pa tek onda jedinice i to mjesec i pol kasnije.. presmješna je bila, zvali smo je drakula )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •