Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Odabir pedijatra

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Odabir pedijatra

Pozdrav svima,

molim Vas za preporuku.....živim na Bukovcu (Zagreb), za 10ak dana bih trebala roditi pa Vas molim da mi one koje žive u mom kraju ili u blizini preporuče pedijatra i objasne proceduru upisa kod njega. Na prvi pregled trebalo bi ići nakon mjesec dana, ako se ne varam pa bih možda već sada trebala izabrati pedijatra za svoju bebicu?!

Hvala svima na pomoći,

pusa

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bok!
    Mi živimo na drugom brijegu (u Gračanima) i idemo kod pedijatra u Mlinove. Jako smo zadovoljni i sa doktoricom i njenom med.sestrom nismo nikada imali neugodnih iskustava. Preporučila bi je svakome.

Mislim da ne možeš prijavu napraviti prije nego imaš prijavljeno dijete i dobiješ zdravstvenu iskaznicu za bebača (odnosno u početku onaj neki papir koji ti zamjenjuje iskaznicu). Tek tada sa time možeš ići na prvi pregled sa mjesec dana. Do onda ideš na pregled kod patronažne sestre kod koje pripadaš po mjestu stanovanja.

Sve u svemu, nema žurbe, nemožeš sve stvari unaprijed napraviti (potpuno te razumiijem jer takva sam i ja "štreberica").

Početno

Naši klinci su kod doktora u DZ Peščenica (Ivanićgradska), i mi smo samo otišli po rođenju prvog kod sestre onog kojeg smo htjeli, rekli da smo se raspitali (inače je kod njega krcato pa teško primaju) i da su nam ga toplo preporučili, pa možemo li...i napravila nam je karton...za drugu bebu smo samo došli i rekli 'naš stariji sin je kod vas pa bi i mlađem otvorili karton'

Inače u rodilištu dobiješ otpusno pismo za bebača koje služi kao zdravstvena iskaznica dok ga ne prijavite na HZZO preko jednog od vas, i s tim otpusnim pismom možete od prvog dana kod pedijatra kojeg ste odabrali, i u bolnicu, on vrijedi za sve...

Mi nikad nismo išli patronažnoj, došla nam je jednom s Karlom, dva puta s Filipom i više se nismo čuli...Slijedeći put je neću ni zvati.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Drage moje,

hvala vam puno na savjetima i preporukama i koliko vidim imam vremena za potrebnu proceduru. Doma sam, bez nekog posebnog posla pa sam mislila i to obaviti dok smo u iščekivanju, ali ...nema žurbe!!!!

Velika pusa

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bok arena! Ja sam se isto kao i ti, dakle u trudnoći, odlučivala za pedijatra. Najavila sam se kod obližnje pedijatrice, rekla joj o čemu se radi i da bih je voljela upoznati. Došla sam na razgovor i fino smo popričale o porodu, bebama... Sva sreća da sam to napravila, jer sam se na temelju tog jednog razgovora odlučila da neću kod nje prijaviti svoje dijete. Falilo je ono "nešto". Inače znam puno majki koje se s tom pedijatricom oduševljene, a znam i one koje su nezadovoljne.
    Vidiš, vrlo je teško nekoga preporučiti jer uvijek ima zadovoljnih i nezadovoljnih. Ja bih na tvom mjestu nazvala i porazgovarala barem telefonski...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Podižem ovu temu jer sam jako zbunjena: naime, od rođenja mog sina prije mjesec dana dobila sam nekoliko različitih informacija i nisam sigurna koja je točna. Kao prvo, s obzirom da smo iz Vinkovaca trebamo ići u dječji dispanzer. Trebam li uzeti uputnicu od našeg obiteljskog liječnika opće prakse za pedijatra? Ja sam bila uvjerena da je pedijatar odabrani liječnik i da za njega ne treba posebno uputnica (kao za ginekologa npr.). I na kraju, kako ste vi odabrali pedijatra?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •