Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 70 od 70

Tema: sveti nikola donio šipak

jopizg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ruzno od teta bar su mogle rec da kupis u ducanu neki slatkis tek toliko a ne ovako
    u nasem vrticu smo svi davali par kuna za te poklone i bio je slucaj da djete nije bilo tri tjedna u vrticu i doslo za sv. nikolu ali teta je toj mami rekla da donese neku sitnicu od doma ako nije problem i sve je bilo rijeseno

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Slažem se s Kapric, i ja bih tako postupila.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jako su bezobrazne i bezobzirne.

Ja bih napravila veliku frku. Obrati se njihovim nadredjenim, buduci da one ocito nisu u stanju (ili ne zele) rijesiti ovu situaciju na zadovoljavajuci nacin, tako da isprave cinjenicu da je tvoje dijete osteceno.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja bi i digla frku, ali bi i gledala da maknem dijete od tamo. i prije nego mi se potvrde moje sumnje da tete ne vole moje dijete.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam odgojena za "fildžan viška". Kad je rođendan u vrtiću, kupujem na ukupno brojno stanje grupe, višak ostaje za one kojih nije bilo taj dan i da im se kasnije. Ne mislim da su tete namjerno izostavile dijete, ali da se nisu mogle snaći kad su shvatile da im fali jedan dar .

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Joj mene je srce zabolilo, ja još nemam iskustva s vrtićima i tetama, ali mislim da im ne bi prešutila da jednoga dana to naprave mom djetetu. Uf, uf, ali mislim da je to sramotno od teta da na takav način izdvoje i diskriminiraju dijete.
    Posljednje uređivanje od slavonka2 : 08.12.2010. at 14:29

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    ja bi i digla frku, ali bi i gledala da maknem dijete od tamo. i prije nego mi se potvrde moje sumnje da tete ne vole moje dijete.
    Da, zaboravila sam dodati da bih radila i na premjestaju. Naravno, mi ne znamo kakve opcije ivy ima.

marjetarino avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pa one su pedagozi!!!!
    kako si mogu takvo nesto dopustit ??? ma mogle su nabrzaka kupit ,nego su nemarne i bezobrazne i ja bih im zabranila radit !!
    imaju li one svoju dicu ,sta da njihovo dite ostane tako izostavljeno ,,,pretuzno mi je ovo srce mi se doslovno lomi,,,
    e koju bih im ja frku digla ,,,
    ljuta sam ka pas sta takvi uopce rade s dicom... jeli to drzavni vrtic?? vjerovatno da kad su tako nemarne ali to im nije nikakvo opravdanje ,,nema opravdanja!!
    mogu samo zamislit sta se vrtilo u toj maloj glavici a to da je on sutio dok su druga dica otvarala suze mi idu.... grooozno ,,,
    sad kupi veliki poklon i odnesi ga u vrtic i nek mu kazu da je sveti nikola njemu donia najveci i najljepsi jer je bia jaaako dobar i da je zato mora cekat pa nek drugi gledaju i sute!!!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kapric prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da se stvar ipak može ispraviti, ali ustraj. Idi lijepo tetama, donesi sama dar (da mali ne vidi, a da njima izbiješ argument za prigovor - nemaju ništa i sl.), objasni da je mali cijeli vikend zbog toga bio tužan i zamoli da mu ga pred svima uruče (ne negdje potiho u kutku, jer je i poniženje, tj. izostavljanje bilo javno), uz objašnjenje da je sv. Nikola bio vrlo tužan što nije imao dar za njega, pa ga je naknadno dostavio.

Uzgred pripomeni tetama da je mali bio tužan i da bi rado porazgovarala s vrtićkim psihologom o tome kako to najbolje prebroditi.
    ovo je genijalno

svaka čast na ideji

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

ivy, možda da sv. Nikola pošalje poklon preko svoje kolegice, sv. Lucije.
    Ako nije bed čekati do ponedjeljka (može se nešto u tom smislu djetetu i najaviti)...

marjetarino avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

da da kapric eto bas to ,,a to s psihologom je super!!!! pa nek se malo zamisle .....

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

joj, ovo je tako tužno, na rubu suza sam
    ja bi isto ozbiljno porazgovarala s tetama i dala doznanja da to nije u redu. micek

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kapric, svaka čast na konstruktivnom razmišljanju

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Joj, baš ružno!

Moja curka je bila bolesna, danas je došla u vrtić prvi dan nakon desetak dana doma- dakle, nije je bilo u vrtiću ni tjedan dana prije sv. nikole ni par dana nakon, i teta joj je jutros odmah rekla da je sv. nikola ostavio u ponedjeljak nešto za nju i dala joj vrećicu s poklončićem.

Sviđaju mi se prijedlozi od kapric i dalm@.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ivy, obavezno nešto poduzmi. Tu ima super prijedloga, nemoj da ovo prođe tek tako.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mislim, nije ovo puka nepažnja. Meni je ovo okrutno prema malom djetetu. Pa svaki laik bi tu nekako drukčije izveo stvar, a pedagozi bi stvarno trebali znati bolje.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim, nije ovo puka nepažnja. Meni je ovo okrutno prema malom djetetu. Pa svaki laik bi tu nekako drukčije izveo stvar, a pedagozi bi stvarno trebali znati bolje.
    potpis

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    ivy, obavezno nešto poduzmi. Tu ima super prijedloga, nemoj da ovo prođe tek tako.
    X
    Svakako moraš nešto poduzeti!

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ako vrtić kupuje poklone,onda svaka grupa dobije po broju upisane djece i ne može faliti.Podijeli se onoj djeci koja su taj dan tamo.Ako su roditelji platili trebale su ti javiti.Ako su same nekaj radile trebale su računati na svu djecu.Moram priznat da ne kužim baš.Ak baš nisu imale mogle su pitati tetu iz susjedne sobe jer ima viška.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Eto kod moje male je bila predstava malo prije Božića i djeca su dobila darove. Moj sin je naravno želio kod seke na predstavu i gle čuda i on je dobio poklon, makar nismo rekli da će i on doći. Dakle sve se može kad se hoće i kad su ljudi dobri.
    Posljednje uređivanje od dani1 : 29.12.2010. at 08:24

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •